Egle122 parašė:
drasiai darbuokites su vyru🤭 nuo pagauto piko ov vyksta net iki 36val☺️ tai tik vyra uz pakarpos ir daryt namu darbu😅🤭
Uoj prajuokinot 😂 bandom, labai norim vaikų abu. Tik pasirodo ne visiems lengva. 🙂
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįEgle122 parašė:
drasiai darbuokites su vyru🤭 nuo pagauto piko ov vyksta net iki 36val☺️ tai tik vyra uz pakarpos ir daryt namu darbu😅🤭
Uoj prajuokinot 😂 bandom, labai norim vaikų abu. Tik pasirodo ne visiems lengva. 🙂
sielos veidrodis parašė:
Na vadinasi naktį ir įvyko ov tai kai pasidarete pirma testą ir matot kad beveik beveik ryškios abi jau galite kibti į darbus,nes jau po ov tikslo mylėtis,kad pasto…
Čia pirmas kartas buvo ir kitom dienom nelabai turėjau laiko testų darytis, nes buvau išvykusi. Tai tik susitvarkiau visus reikalus nusprendžiau pabandyti testus. Na jei nepavyko bandysim gaudyti kitą mėnesį ir darytis testus anksčiau, ačiū už patarimą. 🙂
eeglle2 parašė:
Pas mus taspats,su pirmagime uztrukome 1.5metu,bet as nestebejau ov,mm nereguliarios pas mane,tai planuojame antra vaikuti tai pakolkas bandome ketvirtas menuo,si karta jau meginsiu viska,ir ov testus,ir lubrikantus🤭
Sandra988888 parašė:
Sveikos. Ar jūsų akimis čia pavyko pagauti piką?😊
Manau taip,būtent šitie ne taip stipriai ir būna ryškus
sielos veidrodis parašė:
Manau taip,būtent šitie ne taip stipriai ir būna ryškus
O tai normalu kad po keliu dienu šis testas pasviesejo? O tai kokius geriau pirkti ov testus?😊
Sandra988888 parašė:
O tai normalu kad po keliu dienu šis testas pasviesejo? O tai kokius geriau pirkti ov testus?😊
Livsane man geresni. O sitei iš gandro lab man nepatinka. Švieseje kai ov jau pasibaigė,jei prieš tai buvo ryškūs
sielos veidrodis parašė:
Livsane man geresni. O sitei iš gandro lab man nepatinka. Švieseje kai ov jau pasibaigė,jei prieš tai buvo ryškūs
O kur jus juos perkat?😊
Sandra988888 parašė:
O kur jus juos perkat?😊
Aš vaistinėje Benu pirkau.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai