Aiste13 parašė:
Sveikos, galbut yra tokiu, kurios ejote pas kineziterapiaute su savo kudikiu? Neatsimenu ar ten tik masaza daro ar ir mankstele.. jeigu yra kas lankete/lankote, gal…
.
Aiste13 parašė:
Sveikos, galbut yra tokiu, kurios ejote pas kineziterapiaute su savo kudikiu? Neatsimenu ar ten tik masaza daro ar ir mankstele.. jeigu yra kas lankete/lankote, gal…
.
Breathe In parašė:
Kokios paslaugos/tyrimai įeina į tą 125 eur sumą?
Galite paskambinti į gimdymo namus ir pasiteirauti. Aš ten nesilankau, bet, kai tik pastojau, pati skambinausi dėl kainų, ir tokias man jas pasakė
Breathe In parašė:
Kokios paslaugos/tyrimai įeina į tą 125 eur sumą?
Visi reikalingi, echoskopijos irgi. Tik del gliukozes tyrimo, reikia paciai miltukus nusipirkti. Duoda aorasyma, kas ieina i ta suma. Gaila, neturiu jau, buciau parasius.
shypsenyte parašė:
Gal kas lankesi dienos stacionare? Ar butina vaikscioti i paskaiteles? Esu jau jas isklausiusi anksciau,sian gyd israse siuntima ir po svenciu sake lankytis dienos …
Na, as kai buvau, tai turejau ir i paskaiteles eiti. Bet kai nebuvus dar buvau, tai visai idomu buvo.
shypsenyte parašė:
Gal kas lankesi dienos stacionare? Ar butina vaikscioti i paskaiteles? Esu jau jas isklausiusi anksciau,sian gyd israse siuntima ir po svenciu sake lankytis dienos …
Neeee tikrai nelieps per prievarta klausytis, pasiulys, paaiskinsit, kad jau lanket kitur ir viskas :)))
As lankiau paskaiteles ten daznai smirinedavo merginos kur ne is paskaitu
Roberta Sruo parašė:
Neeee tikrai nelieps per prievarta klausytis, pasiulys, paaiskinsit, kad jau lanket kitur ir viskas :)))
As pas juos lankiau,kai tik nebedirbau,paskaiteles tikrai naudingos buvo ir labai patiko tik tiek,kad jau labai sunku man issedeti,po to ir naktim nemiegu per skausmus,tai labai nesinori sedeti tik tam,kad sedeti
shypsenyte parašė:
As pas juos lankiau,kai tik nebedirbau,paskaiteles tikrai naudingos buvo ir labai patiko tik tiek,kad jau labai sunku man issedeti,po to ir naktim nemiegu per skaus…
Nelieps antrą kartą klausyti tikrai. Ten nuostabi akušerė Vida dirba
be proto faina ir supratinga
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai