ašša parašė:
iejus i savo raudonaji kalendoriu, virsum jo, po desine yra "pagalba" ir "nustatymai".
Aciu.
ašša parašė:
iejus i savo raudonaji kalendoriu, virsum jo, po desine yra "pagalba" ir "nustatymai".
Aciu.
kristelis parašė:
Labai jums aciu![]()
i sveikatele
Lūšiukė parašė:
geriu ir bedu neturimbeja pirma karta geriau apelsinu sultis, tik pagimdzius praejus kokiom 2 valandom po gimdymo, nes labai alkana buvau, o vyras atnese buten…
aisku aciu
peliukste parašė:
sveikos. netycia cia uzklydau, pamaciau kad kazkas iesko airijoj kur pirkti cinamono lazdeles, tai uzvakar buvau tokioj parduotuvej kur ir lt yra vadinasi tiger. je…
DEKUI
napoli parašė:
Jei maišyti kitas spalvas, tai radau taip apie rudą spalvą mamų forume:
raudona+žalia arba mėlyna+oranžinė arba geltona+violetinė
aciukas
Sandra89 parašė:
aguonele.blogspot.com/2011/11/farso-krepseliai-su-bulvemis.html?m=1 Va receptas krepšelių. Dėt reikia krakmolo, o visa kita kaip kotletams. Man nei vienas ne…
ąčiū tau
muscardinus parašė:
Suprantu temos autoreSituacija nevienareiksmiska. Is vienos puses pas tevus patogiau gyvent, mama padeda, yra su kuo pabendraut diena, galbut daugiau erdves, …
pritariu, tiesiog gera situacijos analize
viešnia parašė:
Sveikos. puiki temaAdvento kalendoriaus ideja ir as radau internete. Siais metais dar nedarysiu, bet kitais manau tikrai juo puosime namus. O kol kas dalinuosi
kaip fainai
viešnia parašė:
Sveikos. puiki temaAdvento kalendoriaus ideja ir as radau internete. Siais metais dar nedarysiu, bet kitais manau tikrai juo puosime namus. O kol kas dalinuosi
tikrai labai grazi ideja
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai