Mamyte4321 parašė:
Aciu labai,pagaliau seip ne taip iterpe mane i savo dienotvarke,tik dar nesugalvojau idejos tortui ,gal turit kazka pasiulyti ? :))![]()
O kokia proga tortukas? ka megsta zmogus, kuriam bus skirta?
Mamyte4321 parašė:
Aciu labai,pagaliau seip ne taip iterpe mane i savo dienotvarke,tik dar nesugalvojau idejos tortui ,gal turit kazka pasiulyti ? :))![]()
O kokia proga tortukas? ka megsta zmogus, kuriam bus skirta?
giedrianka parašė:
Turiu zvakuciu, viena ir panaudojau ta vakara, nezinau kaip greit jos turi suveikt, bet po jos dar gera pusvalandi jis verke...
Nu kaip nemanau, kad zinai suduoti ir kaip pirstu nuima, aisku turi pradeti jos veikti, pati pastebesi ar padeda ar ne...
kokias naudoji ???
lincike123 parašė:
Nu kaip nemanau, kad zinai suduoti ir kaip pirstu nuima, aisku turi pradeti jos veikti, pati pastebesi ar padeda ar ne...kokias naudoji ???
Viburcol, sesuo buvo is Lietuvos atvezus. Siaip as nesu uz tai, kad tokiam mazam pastoviai duot tu vaistuku, kai tik verkia, bet ta vakara jau nebezinojau ka daryt
Mamyte4321 parašė:
Tortuka mazajai metuku proga uzsakineju,na dar tik rugpjuti ,bet pas ja jau uzimta viskas ,tai isanksto uzsisakiau.![]()
as nezinojau kokio noriu tai palikau kepejos fantazijai pasireiks
nebuvau visiskai patenkinta tortuku bet pati kalta kad nepasakiua kokio noriu,nes nezinojau kokio
o seip jai zinok issirinksi kokia googlei nuotraukele tortuko ir ji identiskai gali atkartoti
mes halowyno pas ja taip sakemes..tai pagooglink gal ka issirinksi
Labas mamukai .. na va , taip isejo kad as jau naujuose namuose . sake interneta ives tik treciadieni , bet jungiaus prie visu kur sone lentelej rode ir kazka man atrodo uzgaudziau
galvojau isprotesiu be intiko
nes kambarys dar tik lova ir daigtai tasese
daugiau nieko
tai va , ziuresiu kaip man cia seksis ..
skaudejo sirdi iseiti ... bet toks jau tas gyvenimas ziaurus
skorpioneee parašė:
Labas mamukai .. na va , taip isejo kad as jau naujuose namuose . sake interneta ives tik treciadieni , bet jungiaus prie visu kur sone lentelej rode ir kazka man atrodo uzgaudziau![]()
galvojau isprotesiu be intikones kambarys dar tik lova ir daigtai tasese
daugiau nieko
tai va , ziuresiu kaip man cia seksis ..
skaudejo sirdi iseiti ... bet toks jau tas gyvenimas ziaurus![]()
![]()
Sveikut. O as tave sveikinu, kad turejai pakankamai drasos. Svarbu, kad viska dabar taip tvirtai imtum i rankas. O busimo vaiko tetis jau kiek zinau ir darbo ieskos, gal biskiuka pervyvent pradejo? Stiprybes tau..
giedrianka parašė:
Sveikut. O as tave sveikinu, kad turejai pakankamai drasos. Svarbu, kad viska dabar taip tvirtai imtum i rankas. O busimo vaiko tetis jau kiek zinau ir darbo ieskos, gal biskiuka pervyvent pradejo? Stiprybes tau..![]()
Na taip ieskosi .
ziuresiu kaip jam seksis ..
oj reikejo daug drasos ir stiprybes , kaip nors , isgyvensiu
pradzia padaryta
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai