2012.05.07 21:10 (prieš 14 m.)
SVEIKINIMAI SIRUTEI..
visas su praejusia mamyciu diena...o man ji buvo ne kokia...
zodziu vakar kaip tik sutapo musu su vyru 17m.kai vede.atidirbau vyras is restorano parveze valgyti,geliu,bet musu miela pasisedejima prie zvakiu nutrauke mano staigus kraujavimas.jus net neisivaizduojat,tik pavalgem isgeriau dar gurksneli vyno.ir tik jauciu siluma tarp koju.paziuriu kraujas,dave taip kaip geros menesines..staigiai susiruosem i ligonine,drebejau visa is baimes ir itampos,ligonine tolokai,o vis dar raudoni sviesaforai,tai atrode niekaip nedavaziuosim...
zodziu ligoninej aisku,nelabai kas kur skuba.atejo viena pirmiausiai paeme slapima,pamatavo spaudima,temperatura...
kita veliau ateina pajunge aparata vaikelio sirdutei paklausyti,ja isgirdus siek tiek aprimau,bet asaru negalejau sulaikyti...
dar veliau po kokios valandos atejo gydytojas negras,kuris apziurejo is kur kraujuoju,zodziu pasake,jei kraujuosi paliksim ligoninej,bet kadangi apziuros metu,sako kraujavimo nebera..isleido namo.gulimas rezimas,ir saugojimas..siandien pasivalant kraujo nera,bet tokie rudi valosi,na matyt is po kraujavimo..
echo nedare,sake viskas gerai,kraujavimo nera,sirdele plaka...
atvaziavom 20val.o isvaziavom tik 23val...
ir kiek itare,nes apklausinejo ar seksas buvo,ka dariau,ir kai pasakiau,kad buvau duse(o ir mano manymu,gal ilgokai pabuvau as jame)sako galejo buti ir po duso,per karsta ir pns...
zodziu mergaites..tokios naujienos...
einu gultis...
visoms sekmes..o as tikuos,kad tik viskas bus gerai,nu negali nutikti kazkas blogo po tiek laiko...