purpa parašė:
Sveikos esu 2 sav. po raumenų susiuvimo ir plastikos, būnu dar laabai ištinus įpusėjus diebai, kad net namalonu būna, kiek laiko Jūs tinote?
Pirmi trys mėnesiai labai. Padėdavo kiek limfodrenažiniai masažai
purpa parašė:
Sveikos esu 2 sav. po raumenų susiuvimo ir plastikos, būnu dar laabai ištinus įpusėjus diebai, kad net namalonu būna, kiek laiko Jūs tinote?
Pirmi trys mėnesiai labai. Padėdavo kiek limfodrenažiniai masažai
purpa parašė:
As dar ruosiuosi sitai op,bet skaitau patirtis,kad net iki metu trunka tinimai, ne tokie kaip pirmom dienom,bet vistiek
Cheri parašė:
Sveikos, gal galite rekomenduoti plastikos chirurgą, Kaune pvz .Gali būti privačiai arba ne . Gal kas lanketes pas L.Pilipaitytę ?
Karolis Černauskis..Gijos klinika.
purpa parašė:
O kada jau gryžote į normalų ritmą, kitą savaitę bus 3 sav po operacijos, bet einant ir tempimą jaučiu , vis daugiau paveikus kažką nugarą laužia, planuoju eiti į …
Išėjau po mėn. Sėdimas darbas. Tačiau padariau klaidą. Nes išsėdėti buvo labai sunku. Skaudėjo. Labai tino.
O galėsite ar ne pamėginkite tą laiką kiek reikės išsėdėti namie ir žinosit galit eiti ar ne
avietuke parašė:
Išėjau po mėn. Sėdimas darbas. Tačiau padariau klaidą. Nes išsėdėti buvo labai sunku. Skaudėjo. Labai tino.
Namuose manau niekaip nepavyks 8 val. išsedėti
purpa parašė:
Namuose manau niekaip nepavyks 8 val. išsedėti![]()
Na vaikai i nokyklą ir darželį ir meginate didesnę laiko dalį sėdėti. Kaip tektų darbe
Zodziu atsitiko gyvenimas, vaiku nebebuvo planuota, rugsejo 13 buvo siuti pilvo raumenys, salintas didelis odos perteklius, ir tvarkyta isvarza. Siandien suzinojau, kad laukiuosi, dziaugiuosi ir tuo paciu bijau ar nepakenksiu pati sau 😔 gal kas taip pat greit pastojot po operacijos?
Šmakalytė parašė:
Zodziu atsitiko gyvenimas, vaiku nebebuvo planuota, rugsejo 13 buvo siuti pilvo raumenys, salintas didelis odos perteklius, ir tvarkyta isvarza. Siandien suzinojau,…
pakenkti gali tik tuo, kad plys raumenys ir nukars oda
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai