Tuske9 parašė:
vaje, kaip smagu girdėti, kaip turėsi savo angeliuko nuotarukytę , gal su mum pasidalinsi?![]()
![]()
jeigu matysis kas nufotkinus tai galesiu imesti
Tuske9 parašė:
vaje, kaip smagu girdėti, kaip turėsi savo angeliuko nuotarukytę , gal su mum pasidalinsi?![]()
![]()
Kristina_P parašė:
Oi planiukes planiukes jussmagu pasiskaitinet jusu situos pokalbiukus
mes su vyru kaj norejom antro leliuko irgi planavom planavom ko tik nedarem abu bet nieko.. ir kaj nusprendem kad matyt dar nelaikas gyvenom yprastu ritmu ir ka sau manot,ant kito ciklo vietoj raudonuju juru pasirode || :DD Mum tiko posakis "Mes planuojam o Dievas juokiasi"
o kai neplanavom ir pavyko
![]()
visi tą kartoją, nu bet nesakyk, labai sunku numoti rankom
netelpa galvoj, kaip galima mylėtis ir nesitikėti
aišku nereikia įsikabinti, bet tikėtis manau nieko tokio
jurner parašė:
mes draugės čia vakar permetėm visas, nuo žirniuko iki dabar (o jei jau 3mėn ir 2sav. ) tai beprotiškai gražus vaizdelis, kai matai koks buvo ir kaip keitėsi
jurner parašė:
Sveikos merginos,Uchh kiek jus cia priraset buvau truputi uzsivertus darbeliais nieko jums nerasiau atleiskit merginos
![]()
Tai va snd buvau pas daktere pagal td man 7 sav,bet echo rode,kad man 5sav ir 3d vaisiaus dar nemate gimda padidejus,vaisiaus vandenys yra tai kaip ir viskas gerai , eisiu po poros savaiciu vel tada jau turetu matyt zirniuka su plakancia sirdute
o po kiek laiko tau testukas parodė teigiamą rezultatą? tai pas tave gal buvo vėlyva OV ir ilgai tvirtinosi.. va ir iš 7 liko tik 5. Nieko žirniukas užaugs, tik dabar dar neskuba
Kristina_P parašė:
Vyras nuo moters skiriasi tuo, kad vyrui ant kaklo - kaklaraistis, o moteriai - karoliai, namas, vaikai ir vyras su kaklaraisciu ;DDD
nu maniškis dar man po kaklu nėra
jurner parašė:
būtinai būtinai įmesk, lauksim
ramuma parašė:
o po kiek laiko tau testukas parodė teigiamą rezultatą? tai pas tave gal buvo vėlyva OV ir ilgai tvirtinosi.. va ir iš 7 liko tik 5. Nieko žirniukas užaugs, tik dabar dar neskuba![]()
jo man buvo velyva ov , o testukas parode II,kai buvo 3mmm velavimo,aisku nebuvo labai ryskus,bet matomas jau
ramuma parašė:
visi tą kartoją, nu bet nesakyk, labai sunku numoti rankom
netelpa galvoj, kaip galima mylėtis ir nesitikėti
aišku nereikia įsikabinti, bet tikėtis manau nieko tokio
![]()
Ne tai kad nesitikejom, bet tiesiog nebeplanavom
Atsirado kaip ir kitokiu planu susijusiu su darbu ir pan..
ir va tai tau mano planai kaip ir nutruko ;D
ramuma parašė:
žiūriu tau nė kiek nemažėja pykinimas, tik didėjaiki kelinto mėnesio su Titu pykino?
Bjauriai pajuokausiu, ot būtų buvęs grožis, dvi krrūvelės viena kitos pūpso![]()
![]()
![]()
laikau kumsčius už tavo vyrątikiuosi tie liaukocitai šiaip dėl didelio nusilpimo, kurį greitai atstatysit
laikykites... kas jei ne moteris atlaikys visus ketrusi kampus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazkaip su Titu maziau pykino mane, truputi pavemiau ir viskas, nu o cia tai sakes pykina ir pykina
Nu tikrai jau butu juoko pilnos kelnes is dvieju kruviukiu
tfu nurimo db
As ir tikiuosi db laukiu kol gris ir papasakos kas kaip
Kristina_P parašė:
Vyras nuo moters skiriasi tuo, kad vyrui ant kaklo - kaklaraistis, o moteriai - karoliai, namas, vaikai ir vyras su kaklaraisciu ;DDD
nu cia tai geras pasakymas
super
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai