Anuskaa parašė:
Va uz sitokia juosele tai as vakar vaistinej mokejau 6.99lt![]()
Tai taip, cia tos pacios, as ir praeita karta pirkau vaistineje, tai ir mokejau 5Lt, o poto cia rekomendavo mergytes, tai uzsisakiau ir negaila bus daryti kad ir kasdien
Anuskaa parašė:
Va uz sitokia juosele tai as vakar vaistinej mokejau 6.99lt![]()
Tai taip, cia tos pacios, as ir praeita karta pirkau vaistineje, tai ir mokejau 5Lt, o poto cia rekomendavo mergytes, tai uzsisakiau ir negaila bus daryti kad ir kasdien
LinuteA parašė:
Linksmos tos norincios pastoti moterysko tik neprisigalvoja
![]()
Tai jau tikrai
padarom reikaliuka ir jau kita diena isivaizduojam kad mums jau galva sukasi, pykina, pilvukas padidejo
Anuskaa parašė:
Tai jau tikraipadarom reikaliuka ir jau kita diena isivaizduojam kad mums jau galva sukasi, pykina, pilvukas padidejo
![]()
Tai kaip mane sian ryte pykino
tai jei nezinociau kad nesilaukiu, tai jau tikrai buciau prisisvajojusi ir dar simtas priezasciu ir sutapimu atradusi kad laukiuosi
LinuteA parašė:
Tai taip, cia tos pacios, as ir praeita karta pirkau vaistineje, tai ir mokejau 5Lt, o poto cia rekomendavo mergytes, tai uzsisakiau ir negaila bus daryti kad ir kasdien![]()
Aha rimtai, buvau ir as radus sita puslapi neseniai, bet kazkaip nedristu uzsakyti
o kaip ji atsiimt, atnesa ir i dezute pasto imeta? sorry kad klausiu, dar nepatyrus
Anuskaa parašė:
Aha rimtai, buvau ir as radus sita puslapi neseniai, bet kazkaip nedristu uzsakytio kaip ji atsiimt, atnesa ir i dezute pasto imeta? sorry kad klausiu, dar nepatyrus
![]()
Nu as tai ryt tik gausiu uzsakyma savo, tai ten registruota siunta siunia, tiesiai i namus, 4Lt siuntimas, o seip skaiciau galima atsiimti ir pacioms jei is vln, bet as kazkaip patingejau
ir galvoju tegu atnesa namo. tai jei atnes kai busim namie tai gerai, jei nieko nebus tai tada i artimiausia pasto skyriu pristato
LinuteA parašė:
Nu as tai ryt tik gausiu uzsakyma savo, tai ten registruota siunta siunia, tiesiai i namus, 4Lt siuntimas, o seip skaiciau galima atsiimti ir pacioms jei is vln, bet as kazkaip patingejauir galvoju tegu atnesa namo. tai jei atnes kai busim namie tai gerai, jei nieko nebus tai tada i artimiausia pasto skyriu pristato
![]()
Tai va va as ir klausiu del to, nes jeigu atnes ir nera nieko namie tai kas tada
na jau dabar zinosim
LinuteA parašė:
Laikrodziu parduotuveje![]()
O tai faina sau ramiai sedi jokiu stresu toks darbas pas geriausias mums planuojamciom
Man irgi cia patinka kazkaip paplepam fainai prisijuokiam dienele greiciau praslenka ir palaikymas labai geras
LinuteA parašė:
Pakentek gal iki rytojaus ryto ;) sakoma ryte geriau daryt. As tai ryt tureciau gauti 5 nestumo testus ir 5 ovuliacijos testukus![]()
tai cia ateiciai jau turesiuradau kur pigiai parsisiust galima
jeigu ka domintu tai ce
testai.eu/prekes/nestumo-testai-2
Oho kaip pigiai tik gaila kad tik lietuvoj parduodami as uz savo mokejau 2 testukus £9
rutis82 parašė:
O tai faina sau ramiai sedi jokiu stresu toks darbas pas geriausias mums planuojamciom![]()
Man irgi cia patinka kazkaip paplepam fainai prisijuokiam dienele greiciau praslenka ir palaikymas labai geras![]()
Nu jo del to tai tikrai geras darbas
sedziu sau,kilnot sunkumu nereik, zmoniu mazai, noriu iseinu pasivaikstau, seip darau ka noriu, nieks ant galvos nesedi
taip ramiai sau
va su jumis paplepu irnepastebiu kaip jau vakaras ir greit namo
Tai visada smagiau daryti ka nors ne vienai, bandyti pastoti, buti nesciai, auginti, su kitom mamom dalintis patyrimais ir t.t.
LinuteA nepyk bet dar paklausiu nes tu tokia uztikrinta kad nepastojai tau mm kada turi buti ar dareisi testa?
Nes nzn kas ir kaip gal ir ka tas vyras pasake ne teisybe ir tu jau ne viena
zinai mano pazystamai isvis sake niekada nepastos ir daktrai ir pan ir ka sunu jau supuoja 2metus
tai va niekuo negalima tiketi
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai