Ivetut parašė:
siandienna turejo but penktadieni... bet neatejo, o ir siaip jauciau, kad kazkas ne taip... zadejau laukt ilgiau ir nedaryt to testo, bet smalsumas pribaige
![]()
Kaip fainai
Nerealu
Ivetut parašė:
siandienna turejo but penktadieni... bet neatejo, o ir siaip jauciau, kad kazkas ne taip... zadejau laukt ilgiau ir nedaryt to testo, bet smalsumas pribaige
![]()
Kaip fainai
Nerealu
spygliukee parašė:
Kaip fainaiNerealu
![]()
oj zinokit nieko nerealaus... esu lb pasimetus ir liudna...
visai nesidziaugiu
sokas ir tiek...
kiekvienai matot kitaip... tai db reiks laiko atsipeiket
linkiu visoms kitoms sulaukt teigiamo testuke, bet nepasimest kaip as, o sprogt is dziaugsmo
xaciux parašė:
tai cia naturalu kad apima visokios emocijos,as drebet pradedavau ir verkt is laimes,svogerka mano zinau pradejo planuot sako nu per puse metu gal pavyks ir pamacius is pirmo ciklo II pradejo nervuotis kad kur vel iklimpo kad vel mazas vaikasnes turejo berniuka 3m
![]()
va va
as irgi galvoju, kur iklimpau... vaikas, eikit sau... nesamone kazkokia
Ivetut parašė:
va vaas irgi galvoju, kur iklimpau... vaikas, eikit sau... nesamone kazkokia
![]()
na nieko pirmine reakcija
visgi zinai pasilieki del kazko atsakinga tampi kazkam svarbiasnis uz viska.as ir zinau ir verkiau ir dziaugiau ir baimes buvo apemusios.o geriau tai kai pagimdziau verkdavau naktim galvojau kad nesusitvarkysiu kad jau cia visam gyvenimui turiu kad kokia atsakomybe
ir manau dabar kai pastosiu ir kazko panasaus tikiuos
tik dabar pagimdzius verksiu kaip sunku du mazi vaikai uz du atsakinga
xaciux parašė:
na nieko pirmine reakcijavisgi zinai pasilieki del kazko atsakinga tampi kazkam svarbiasnis uz viska.as ir zinau ir verkiau ir dziaugiau ir baimes buvo apemusios.o geriau tai kai pagimdziau verkdavau naktim galvojau kad nesusitvarkysiu kad jau cia visam gyvenimui turiu kad kokia atsakomybe
ir manau dabar kai pastosiu ir kazko panasaus tikiuos
tik dabar pagimdzius verksiu kaip sunku du mazi vaikai uz du atsakinga
![]()
che che... kaip suprantu tokius jausmus
xaciux parašė:
nu mes bobos biski miznes esam ir kas biski toj reaguojam i viskanors ne vyrai ir tokie tik jie gal moka labiau slepti
![]()
nzn... man atrodo, kad mano vyras gerokai labiau pergyvena
labai nepatiko, kad nt pasidariau... norejo dar nezinot
o db nekalba ta tema tik erzina del to testo... tai va reik jam laikiuko susivokt
nu matai vyram gal didesne itaka daro tas kad jie jau gaus seima islaikyt kad jau ne jam vienam demesys jie kaip mazi vaikai
ne viena vyra esu macius kaip pykstas kad jiems demesio per mazai jai zmona uzsiemus yra... maniskis tai jau serga nestumu
nes cia kelios dienos istisai noriu raugintu agurku ir labai rugsciu(seip labai megstu juos) bet toks didelis noras,o jis man jau viskas aisku jau tu turejai susirgt o man nesakai ir t.t
xaciux parašė:
nu matai vyram gal didesne itaka daro tas kad jie jau gaus seima islaikyt kad jau ne jam vienam demesys jie kaip mazi vaikaine viena vyra esu macius kaip pykstas kad jiems demesio per mazai jai zmona uzsiemus yra... maniskis tai jau serga nestumu
nes cia kelios dienos istisai noriu raugintu agurku ir labai rugsciu(seip labai megstu juos) bet toks didelis noras,o jis man jau viskas aisku jau tu turejai susirgt o man nesakai ir t.t
![]()
che che
maniskis buvo lb demesingas paskutinem dienom... matyt nujaute, bet pati zinia pribloske
manno vyrui reik labai daug demesio... bet ir man jo reik... esam abu kaip mazi vaikai vienas kitam...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai