anzeliux parašė:
Labas rytukas kartojau testa drebedama kad gal nebebus waiduoklio wakarykstis net ryskesnis buwowyro reakcija diena nesuprantama buwo kol negryzo su 4 puokstem i…
kaip faina :)) sveikinu :))))) ziurek o tu dienukes skaiciavai?
anzeliux parašė:
Labas rytukas kartojau testa drebedama kad gal nebebus waiduoklio wakarykstis net ryskesnis buwowyro reakcija diena nesuprantama buwo kol negryzo su 4 puokstem i…
kaip faina :)) sveikinu :))))) ziurek o tu dienukes skaiciavai?
Colliukke parašė:
nzn kaip kitom, bet man myletis per mmm nera malonumo... beto man mmm buna lb skausmingos, tai kai skauda maziausiai noriu myliuko... netgi jau pries mmm 2-3d neben…
ir man skauda. bet pataikom visad diena pries mmm, tai atsikeliu ryte ir tiesiai i vc. vyras jei pamato kad jau nerami sako juokaudamas tai vel praduriau vakar
anzeliux parašė:
Labai labai džiaugiuosi ir sveikinu. Saugok save ir savo žirniuką. Lengvo tau nešiojimo!
Colliukke parašė:
16cd labiau tiketina kad ov, o ne 5cd, nors... visko gyvenime buna... darykit myliu ir tada ir dabar ir tikrai neprasausit...![]()
NA MUU MYLIU PRASIDEJO ISKART KAI BAIGESI MM
ir jis beveik kasdien
mamyte09 parašė:
NA MUU MYLIU PRASIDEJO ISKART KAI BAIGESI MMir jis beveik kasdien
![]()
Jeigu jums taip norisi ir iseina tai puiku...
sveikutes, as vis skaitineju ir pagalvojau - kai planuoji leliuka, vyrus kankinam kasdien (na ne visiems yra jegu kasdien), o kai pastojame - sekso badas, nes prasideda nerimas kad nepakenkti ir nepersileisti. ir gaunasi toks balansas, iki leliaus kasdien o po to tik retkarciais. nes man dabar tas pats
gerai kad mano vyras supratingas o tai sakytu kad tik tam ir tebuvo reikalingas. cia mano nuomonė
Eglė @---- parašė:
sveikutes, as vis skaitineju ir pagalvojau - kai planuoji leliuka, vyrus kankinam kasdien (na ne visiems yra jegu kasdien), o kai pastojame - sekso badas, nes prasi…
taip ir yra...maniskiui toks ir badas biskiuka
baisu,kad kazkaip nepakenkt ir be to to noro man visiskai neber,sakau veliau gal pasikeis
karapuznike parašė:
![]()
taip ir yra...maniskiui toks ir badas biskiuka
baisu,kad kazkaip nepakenkt ir be to to noro man visiskai neber,sakau veliau gal pasikeis
![]()
nemanau kad pasikeis, cia kiekvienai skirtingai. turiu drauge kuri nestumo metu vyra tiesiog prievartaudavo! jau tiek reikejo to gero hormono kad net sedint ir kalbant ji vis apie ta pati nejusdama :))))
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai