[email protected] parašė:
Tai jus su ov testais klausiat ar cia nestumas?
Gal neaiskiai paklausiau. Vakar dariausi ov testuka ir siandien. Ar juos laikyti kaip vaiduoklius ar kaip teigiamus?
[email protected] parašė:
Tai jus su ov testais klausiat ar cia nestumas?
Gal neaiskiai paklausiau. Vakar dariausi ov testuka ir siandien. Ar juos laikyti kaip vaiduoklius ar kaip teigiamus?
ŽaliojiVarlytė parašė:
Labas rytas, parasakyit ka manot, ar cia skaitosi vaiduokliai ar kaip teigiami?![]()
![]()
Pirma cikla darot? Jei ne tai pasilyginkit kaip atrodydavo praeitais ciklais. Nors is esmes ir vienai moteriai skirtingai buna.. Man si menesi kaip niekad uzryskejo.. Nors 2 d. Iki mm vis tiek jauciu kad bus tuscias menuo. Vakar dar idomiai pasijauciau vakarop pasimatavau temperatura 38... Tai iki pilnos laimes jei susirgsiu tai tikrai kita cikla ir as darysiu pertrauka.. Matyt isseko organizmas
cvakse parašė:
Pirma cikla darot? Jei ne tai pasilyginkit kaip atrodydavo praeitais ciklais. Nors is esmes ir vienai moteriai skirtingai buna.. Man si menesi kaip niekad uzryskejo…
Dariau praita menesi, bet jie buvo blankesni, dabar tik 3 cd. Jautrumas 20-ties. Skaiciau, kad viena panele rase, kad gali vaiduokliauti del PKS.
cvakse parašė:
Manau kad panikuoti neverta. Gal anksciau si men bus ov? Negali buti? Dar iki teigiamo reiketu rysket manau.
Na reikes stebeti ir laukti
cvakse parašė:
As irgi laukiu naujo ciklogreiciau prasidetu... Gal vel vertetu pasirodyt ginei si cikla kazkokie patepliojimai idomus pries ov ir pries kelias …
Jei pateplioja ciklo viduryje gali buti del ovuliacijos ir del hurmonu sutrikimo. Turi butinai ginei pasirodyti.
greetulka parašė:
Siaubas aš šiandien dar nesulaukiau savo mm nors labai nugarą skauda kaip pries mm![]()
Ka testukas?
greetulka parašė:
Siaubas aš šiandien dar nesulaukiau savo mm nors labai nugarą skauda kaip pries mm![]()
Testuko nebandet?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai