2017.12.30 20:46 (prieš 8 m.)
GitaP. parašė:
O va,kad ilga kelia tyrimu nuejot aš ta zinau nes jus pataret ir po antros netekties kelis pagrindinius tyrimus pasidaryti ir skaitydavau ka jus rašot užtat ir judu…
Kiek sekiau jūsų istoriją, manau su prg turite rimtai ,,dirbti” ta prasme tirtis jį nėštumo metu ar jo pakanka, ir nenutraukti galima ilgai, jeigu lemiamas laikas jums yra 13 sav., gal tikrai su placenta problemos, ji neperima geltonkūnio funkcijų, dėl to reikėtų bandyti peg vartoti bent iki 16-18 sav., čia rimti dalykai ir būtinai turite rasti normalią ginę kuri tai išmanytų, net ir tokiu atveju nuolatos sekti savo būklę darytis tyrimus, o šiame forume ta pati prg tema kur yra rastumėte visus atsakymus. Žinoma aspiriną dar nuolatos vartokite, kiek pamenu jums jį skyrė. sakau kaip pati elgčiausi pati nuolatinėse paieškose esu, jei ne viena tai kita problema išlenda, nei vienas gydytojas man žinokit nieko konkretaus nepasako kol nepradedu klausinėti, tada jie mato kad aš nepasiduosiu ir eisiu iki galo, ir man reikės atsakyti visus klausimus, ta prasme aš jau nepasitikiu gydytojais 100 proc., pati daug įdedu pastangų kad žinoti viską bent dėl savęs ir žinoti ką galiu gauti iš gydytojų.