LiepElija parašė:
Man Abraitis patare bandyti vartoti aspirina, taip ir darysiu pp apsilankymo pas genetikus. Beje dar suzinojau toki dalyka,kad vartojancioms progesterona butina sk…
O tai jum rado AFS pakitimu?
LiepElija parašė:
Man Abraitis patare bandyti vartoti aspirina, taip ir darysiu pp apsilankymo pas genetikus. Beje dar suzinojau toki dalyka,kad vartojancioms progesterona butina sk…
Keise parašė:
Nerado. Tyrimai idealus. Dar viena nestuma rekomendavo be vaistu,bet jis irgi baigesi nesivystanciu. Tai si karta jau rekomenduoja su vaistais. Man pries pora metu buvo perpiltas kraujas,o istirti viska del kresumo labai sudetinga,del to rekomenduoja kaip ir profilaktiskai vaistus.
Jorksyre parašė:
Merginos rasau cia tikedamasi ats.rasti. man dabar 5dpo ir skauda pilvo apacia,labuau lyg desinej pusej. Kazkaip neramu darosi jei buciau pastojusi ir siomis dienom…
Implantacija vyksta nuo 6-12 dpo
Jorksyre parašė:
Merginos rasau cia tikedamasi ats.rasti. man dabar 5dpo ir skauda pilvo apacia,labuau lyg desinej pusej. Kazkaip neramu darosi jei buciau pastojusi ir siomis dienom…
Implantacijos pajausti tikrai neįmanoma...
-Karma- parašė:
Priklauso nuo savijautos, dažniausiai gali paleisti namo tą pačią dieną. Mano atveju tai lašino lašines nes nusilpau ir vėmiau po narkozės tai laikė mane iki vakaro…
Aciu uz atsakima. Po abrazijos jauciausi pakankamai gerai tai paleido namo. Po 10 dienu liepe pasiroditi gyditojai ir bus atsakimas meginio.
TheHappiest parašė:
Bet jei būtumėt neturėjusi, turbūt būtumėt keliavusi pas ginę dar dažniau![]()
Sveika, tau laiku atėjo antros mm?
Maziulka4 parašė:
Sveika, tau laiku atėjo antros mm?![]()
Sveika. Ne, nelaiku. Nusivėlino ov, to pasekoj ir mm vėlavo..
tai dabar nežinau kada ov turi būt
TheHappiest parašė:
Sveika. Ne, nelaiku. Nusivėlino ov, to pasekoj ir mm vėlavo..
tai dabar nežinau kada ov turi būt![]()
Nes man irgi analogiškai, nusivėlino, bet dar jų nėra
nors pagal ir užsivėlinimą turėtų būti jau...na, vienaip ar kitaip, einu šian pas ginę profilaktiškai
Tai žiūrėsiu, ką ji pasakys
O tu gal jau skaičiuoji dpo? ;)
Maziulka4 parašė:
Nes man irgi analogiškai, nusivėlino, bet dar jų nėranors pagal ir užsivėlinimą turėtų būti jau...na, vienaip ar kitaip, einu šian pas ginę profilaktiškai …
O kaip bkt? Nt?
Parašyk ką sakė po apsilankymo
Dar neskaičiuoju
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai