MonikaZV parašė:
Na, man asmeniškai Fortūnatas daug geriau nei Melanija. Jūsų šunelio vardas taip pat retas, bet gražus.
šunelio?atidziau skaityk
Populiariausi 2013 metų vaikų vardai Lietuvoje. Naujausi duomenys. Vardų topai, statistika bei vardų reikšmės. Skaityti
visą straipsnįMonikaZV parašė:
Na, man asmeniškai Fortūnatas daug geriau nei Melanija. Jūsų šunelio vardas taip pat retas, bet gražus.
šunelio?atidziau skaityk
vismaz parašė:
Man asmeniskai Edesa nera tas vardas, kuri duociau dukrai, bet jei kieme lakstytu mergaite tokiu vardu, tai tikrai neuzkliutuO Lile ypac mazai mergaitei labai …
O man kaip tik vardas Lilė labiau tinka subrendusiai moteriai negu mažai mergaitei
Bet tai ir gerai, nes visos mažos mergaitės užauga
Ingulis7 parašė:
O man kaip tik vardas Lilė labiau tinka subrendusiai moteriai negu mažai mergaiteiBet tai ir gerai, nes visos mažos mergaitės užauga
![]()
Tai vat ir sakau, kad gal tik pripratimo reikia
Realiai kai laukiausi, tai mintyse meldziausi, kad tik berniukas gimtu, nes su mergaitiskais vardais butu buvusi didele beda
kiek ziurejau neradau nei vieno man tinkancio
vismaz parašė:
Tai vat ir sakau, kad gal tik pripratimo reikiaRealiai kai laukiausi, tai mintyse meldziausi, kad tik berniukas gimtu, nes su mergaitiskais vardais butu buvusi…
O man tai su vardu irgi įdomiai buvo... aš visai laukdamasi negalvojau apie vardą, kažkaip nesigalvojo, o kai dar medikai nieko gero nežadėjo, tai gal čia man taip lyg kokia savisauga veikė, kad neprisirišt ar dar kažkas tokio, pati nesuprantu
Ai, dar draugė sakė, kai gims tada ir suprasi kokį vardą duoti, bet čia tikrai gryna nesąmonė
bent jau patinkančių, apgalvotų vardų sąrašiuką reikia dar nėštumo metu susidaryti, nes kai gimsta vaikas tai ir taip visokių rūpesčių pakanka ir nuovargis savo daro, tad dar sunkiau būna kažką galvot
Na bent jau man taip buvo... Dabar tikrai žinau kokiu vardu antrą dukrą vadinčiau, o va dėl sūnaus nežinau kaip būtų, gal Audrius, Augustas
Vilius patinka, bet kad jau pusseserė tokį vardą savo berniukui davė.
vismaz parašė:
Tai vat ir sakau, kad gal tik pripratimo reikiaRealiai kai laukiausi, tai mintyse meldziausi, kad tik berniukas gimtu, nes su mergaitiskais vardais butu buvusi…
O man atvirksciai - nei vieno nezinau grazaus berniuko vardo... Dabar jei gims net neisivaizduoju koki duosiu, nes variantu 0. O vat mergaitisku pilna yra
As berniuku vardu sarasa buvau sudarius ir vyrui daviau isrinkt ta vieninteli, ten gal 10-15 variantu buvo, o skiltyje mergaitei nebuvo nei vieno vardo, nors mano ginekologe sake, jog mergyte gims
matyt mano nuojauta kuzdejo tiesa
Tiesa, as labiausiai norejau Mangirdo vardu pavadint, bet vyras grieztai uzprotestavo. Tiesa sakant dabar ziuriu i vaika ir tikrai netiktu jam tas vardas. Simas tinka puikiai
AliCante parašė:
O man atvirksciai - nei vieno nezinau grazaus berniuko vardo... Dabar jei gims net neisivaizduoju koki duosiu, nes variantu 0. O vat mergaitisku pilna yra![]()
Va man irgi taip pat
forrtuniukas parašė:
šunelio?atidziau skaityk
Sūnaus rašiau, man mob automatiškai ištaisė sunelį i šunelį
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai