LAURA555 parašė:
21CD
Manau geras PRG. Gal nėra super aukštas, bet šiaip neblogas
LAURA555 parašė:
21CD
Manau geras PRG. Gal nėra super aukštas, bet šiaip neblogas
Sveikos merginos,
Pries 3 sav atlikau pgr. Jis buvo 46nmol.
Vakar vel sugalvojau atlikti tiek pgr tiek hcg. Hcg buvo 82000, taciau pgr 47nmol... realiai per 3savaites pakilo tik ant 1... dabar nestumui turetu buti apie 10-11sav... ar toks pgr ne per zemas??
Neramina tai, kad antram trimestre jis turetu but dar didesnis.. bet jeigu per 3sav nepakilo, tai vargu ar labai padides iki antro trimestro pradzios....
pries 3sav ginekologe sake kad pgr papildomai vartoti nereikia, nes naturalus pastojimaas...
Tai vat ir esu pasimetusi... nezinau ka daryti.... ar ryt skambinti gydytojai. Ar laukti kitos savaites penktadienio vizito...
Orchideeja parašė:
Sveikos merginos,
Pries 3 sav atlikau pgr. Jis buvo 46nmol.
Prg yra kintantis hormonas, vieną dieną gali būti 47, kitą 55, tada vėl 43 ir t.t.( net ne kitą dieną, o po pusdienio taip gali būti) Todėl drįsčiau abejoti ar jo išrašys, nes jis pas Jus yra tikrai geras. 👌 Nereikia stresuoti.
Sveikute. Buvau nėšcia 6 sav. Ryte pradėjau teplioti rozine spalva, po keliu valandu pradejau teplioti rudai, pasidariau progesterona. Skambinau ginekologei ji mane ramino, kad nieko cia blogo. Jei pradesiu smarkiai kraujuoti, tada vaziuoti i priimamaji. O kad pasidaryti progesterona net nepatarė. Pasidariau dėl savo ramumo. Bet nesulaukusi atsakymo, nakti pradėjau žiauriai kraujuoti ir persileidau. Ir nelabai suprantu, cia labai zemas ir tėl to persileidau ar kaip? 
Birbuliukas parašė:
Sveikute. Buvau nėšcia 6 sav. Ryte pradėjau teplioti rozine spalva, po keliu valandu pradejau teplioti rudai, pasidariau progesterona. Skambinau ginekologei ji mane…
Labailabailabai zemas.
Gal but jau kai pasidarete progesterona nestumas buvo nustojas vystytis, del to ar tai yra priezastis nezinosit.
Kai pastosite sekanti karta, darykites tyrima iskarto.
Birbuliukas parašė:
Sveikute. Buvau nėšcia 6 sav. Ryte pradėjau teplioti rozine spalva, po keliu valandu pradejau teplioti rudai, pasidariau progesterona. Skambinau ginekologei ji mane…
Ar bandėte tirtis prg 21cd jeigu Jūsų ciklas vadovėlinis, arba 7dpo? Pagal rodiklį, tai Jūsų prg yra kritiškai kritinis. 😔 Arba Jūsų prg buvo nepakankamas žirniukui įsitaisytu, arba nustojus vystytis nėštumui, jis ėmė kristi. Užjaučiu 🌺 Pasekite savo prg 21cd arba 7dpo( nežinau koks Jūsų ciklas) ir paatebėkite porą mėnesių, bei apsilankykite pas ginekologe su tyrimų rezultatais.
Birbuliukas parašė:
Greičiauiai nėštumas jau buvo nustojęs vysytis, ir prg buvo tik pasekmė. Organizmas pradėjo valytis. Tokių atvejų yra labai daug.
Tačiau patarčiau planuojant bent porą ciklų pasekti prg antroje cikloje fazėje, užsitikrinti kad jo gaminama pakankamai. Taip pat, vos pamačius teigiamą pasidaryti prg.
Birbuliukas parašė:
Sveikutes. Buvau nėšcia 6 sav. Ryte pradėjau teplioti rozine spalva, po keliu valandu pradejau teplioti rudai, pasidariau progesterona. Skambinau ginekologei ji man…
B3auty parašė:
Ar bandėte tirtis prg 21cd jeigu Jūsų ciklas vadovėlinis, arba 7dpo? Pagal rodiklį, tai Jūsų prg yra kritiškai kritinis. 😔 Arba Jūsų prg buvo nepakankamas žirniuk…
Ačiū merginos už patarimus. ❤️🫶
Stressball parašė:
Sveikos merginos,
Arba nepataikėte į tinkamą dieną (prg daromas 7 dienos po ov), arba nevyksta ovuliacija jums
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai