ramune.kniukste parašė:
Esi bjauri.
Niu sorry, bet Tėja, Lėja, Mėja šimtais mergaičių vadina... man kažkada irgi buvo gražus, o dabar jų tiek, kad ant kiekvieno kampo...
ramune.kniukste parašė:
Esi bjauri.
Niu sorry, bet Tėja, Lėja, Mėja šimtais mergaičių vadina... man kažkada irgi buvo gražus, o dabar jų tiek, kad ant kiekvieno kampo...
Ritutia parašė:
Niu sorry, bet Tėja, Lėja, Mėja šimtais mergaičių vadina... man kažkada irgi buvo gražus, o dabar jų tiek, kad ant kiekvieno kampo...![]()
O aš su tokiu vardu nepažįstu nei vienos mergaites ar moters, todėl man jis retas.
ramune.kniukste parašė:
O aš su tokiu vardu nepažįstu nei vienos mergaites ar moters, todėl man jis retas.
Tėvų daržylyje yra skyrius Vaikų vardai, ten rodo top20 kasmet ir kiekvieno vardo statistiką per 20 metų paskutinių
marimar parašė:
As savo mergyte kartais juokais pavadinu Junona, prailgindama jos tikra varda (kaip buna, kad zmones sutrumpina), tikrasis jos vardas Junė🙂 tikrai retas lietuvoje🙂…
o aš Juneta
MelyniKalnai parašė:
Aretė
Jus gal dukrele Arete pavadinot?
Mums kakzkaip lipo Karile, bet siemiat vien aplink gimsta Kariles, idomu su Arete kiek populiareja, nes TD rodo vos keli duoda si vardeli.
Aguona_ parašė:
Jus gal dukrele Arete pavadinot?Mums kakzkaip lipo Karile, bet siemiat vien aplink gimsta Kariles, idomu su Arete kiek populiareja, nes TD rodo vos keli duoda s…
Pamačiau temą, ir prie temos jūsų niką.. Iš kart šovė mintis galvon, kad vardas Aguona, butų fantastiškas..😀😏
A ir G parašė:
Pamačiau temą, ir prie temos jūsų niką.. Iš kart šovė mintis galvon, kad vardas Aguona, butų fantastiškas..😀😏
Sakyčiau fantastiškai svaiginantis
bet idėja išties :))
A ir G parašė:
Mano dukrytės vardas Grytė. Šį vardą visi žinome bet aš asmeniškai per savo gyvenimą nebuvau sutikus žmogaus su tokiu vardu..![]()
Tikrai vienas retesnių, Grytė Gryta gražūs buvau visai šiuos pamiršus
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai