mamulyte1 parašė:
As metini dariausi lietuvos draudime moku po 16e.i men.
Sakyciau visai pigiai 🙄
mamulyte1 parašė:
As metini dariausi lietuvos draudime moku po 16e.i men.
Sakyciau visai pigiai 🙄
Kriste13 parašė:
Sveikos, gal zinotDar nesu baigus vairavimo pamoku savo mokykloj ar galiu imt vairavimo pamokas pas kita instruktoriu is kitos mokylos?
![]()
Bent manes reikalavo baigti mokslus pirmojoje mokykloje, tik po mokyklinio egzamino galejau imti instruktoriu is kitos mokyklos
Sveikos, as vel turiu klausima
Gal kvailai skamba, bet susipainiojau
Kaip jus moke stabdyt? Mano instruktorius moke taip. pvz matau raudona sviesofora tai pristabdau truputi su stabdziais o paskui sankaba ir stabdzius kol galutinai nesustoja. Bet taip iseina kad as stabdydama ilgai laikau sankabos pedala. Uztruka iki 10sek. Turejau 2pamokas pas kita instruktoriu tai jis sake taip negalima. Sake jei zinau kad reikes sustoti tada pristabdau padarau neutralia ir tada tik su stabdziais stabdau iki visiskai sustoju. Tai dabar visai pasimeciau kaip taisingai daryt
Kriste13 parašė:
Sveikos, as vel turiu klausimaGal kvailai skamba, bet susipainiojau
Kaip jus moke stabdyt? Mano instruktorius moke taip. pvz matau raudona sviesofora tai p…
Su sankaba ir su stabdziais ir mane mokino instruktorius, sake taip saugiau, nors toks stabdymas geriausia ziema. O su laisva sankaba ir tik su stabdziai pasake man vyras
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai