2014.03.15 16:36 (prieš 12 m.)
zosyte-Vilnius parašė:
Ne, as tiesiog norejau pateikti palyginima, kad zmones nevertina to,ka turi...man lb keista, kaip zmones taip nepagarbiai gali atsiliepti apie savo tevus. Tik tiek.…
Tai ka pagal jus reiktu zmogui daryt,jei jam is vaikystes yra uzsifiksave atminty toks nemalonumas,tas kvapas kuri tetis parnesdavo?kokia cia nepagarba buvo issakyta tam teciui,tai negi vaikas turejo save bandyt itikint,kad jam kvepia,nes gi juk cia tetis,o jis smirdet negali...ir niekad nera tai pasakyta teciui i akis,tiesiog kai suzinojau,kad vyro tetis seniau ruke,vyras pasake,kad labai daug rukydavo ir dar dabar prisimena kaip pasmirsdavo namai nuo rukalu...pvz mano pagrindinis atsiminimas apie savo teti yra toks,kad nupirko man sokoladuka,paprase duot atsikast ir man grazino tik popieriuka...nu sakykit jus ka norit,niekaip neismusit man sio nemalonaus prisiminimo is galvos,o buvau tada visai mazyte,gal 3-4 metuku,mazai ka isvis prisimenu is savo vaikystes,o sis vaizdas isirezes i pacia giluma...ir joks cia negerbimas ar islepimas ar nepagarba,cia tiesiog atsiminimas is vaikystes,kurio neina istrint kaip ir kitu atsiminimu...tai nesudaro bendro vaizdo,kad va tevas buvo toks,anoks,blogas ir pan.,tai tik nuotrupa is gyvenimo ir tai visiskanieko nepasako apie pagarba savo tevam ar pan.
As nebuciau labai laiminga jei mano vaikas gertu labai ar rukytu ir tikrai jam tai pasakyciau,bandyciau padet issprest problemas,taip pat dziaugciausi jei mano vaikas duotu man pastaba del kazko,kas jam rodytus jog darau netinkamai...nezinau,taip esu isaukleta,kalbetis,issakyt savo nuomone,o ne uzsisklest savyje ir apsimest jog viskas gerai nors taip nera.