ggelyte parašė:
o gal veliau parduosi?![]()
manau, kad atsiminimui paliksiu
mama man islaike mano krikstynu suknele, tai labai smagu turet toki atsiminima
ggelyte parašė:
o gal veliau parduosi?![]()
manau, kad atsiminimui paliksiu
mama man islaike mano krikstynu suknele, tai labai smagu turet toki atsiminima
DIANOCKA007 parašė:
koks grozis,as net nezinau ka savo berniukui pirksiu,gal ka patarsit?
sudėtinga su apranga, aš labai norėčiau pirkti pamatavusi, bet irgi vaiko nepritampysi, tai nežinau kaip darysiu.. gražu man toks kostiumėlis 
DIANOCKA007 parašė:
koks grozis,as net nezinau ka savo berniukui pirksiu,gal ka patarsit?
gaila nebeturiu foto,bet nusipirkau labai grazu kostiumeli per musumazyliai.marskinukai,liemene svarkelis kelnes peteliske ir skraiste,teliks batukai nusipirkt
gali ten pasidairyti
L i n a parašė:
sudėtinga su apranga, aš labai norėčiau pirkti pamatavusi, bet irgi vaiko nepritampysi, tai nežinau kaip darysiu.. gražu man toks kostiumėlis bet baisu nusipirkti…
labai fainas kostiumelis, as manau, kad turetu tikti, juk tikriausiai jie individualiai siuva
Aiste T. parašė:
labai fainas kostiumelis, as manau, kad turetu tikti, juk tikriausiai jie individualiai siuva![]()
taip individuliai, bet neįsivaizduoju kaip mano vaikas su tokiom kelnėm atrodytų, jis kai toks ne iį kūdųjų tai baisu kad gali negražiai atrodyt
raske2 parašė:
As torta Vilniuje uzsakynesiu Mazojoje Ragaineje, man ten visi tortai labai skanus. Ir seses mergytes krikstynom ten uzsakiau torta, likom labai patenkinti. Buvau p…
Dekui reikes pas juos pasidairyti
musu svente po menesio, tai reiks jau eit kuria diena uzsakinet.
L i n a parašė:
taip individuliai, bet neįsivaizduoju kaip mano vaikas su tokiom kelnėm atrodytų, jis kai toks ne iį kūdųjų tai baisu kad gali negražiai atrodyt![]()
prajuokinai
juk vaikuciai ne suauge, jie juk neturi figuros trukumu, kaip tik grazu, kad apvalutis vaikiukas, o tos kelnytes tikrai jo nepastorins, as net neisivaizduoju kaip gali netikti
tikrai nuosirdziai manau, kad be reikalo pergyveni ;)
be to kaip tik manau sitas fasonas super, juk pampersas nebus iverztas ir vaikuciui bus patogiau
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai