klydau parašė:
aisku, reiks apsilankyti.![]()
paskaitėlės vyksta gimdymo namuose. Dėl pačių paskaitų grafiko gali pasiskambinti į GN ir tau viską pasakys tiksliai
klydau parašė:
aisku, reiks apsilankyti.![]()
paskaitėlės vyksta gimdymo namuose. Dėl pačių paskaitų grafiko gali pasiskambinti į GN ir tau viską pasakys tiksliai
danielefaustas parašė:
dar pabandyk baby fen-kmynu lasiukai,neblogi irgi.o espumizanas tai nieko,kazkaip paprastejes gaminys.faustui ji naudojom,padejo tikrai,mazei ir buvau nusipirkus,nors mazai ja puole diegliukai,bet ir tai nepadejo,mums tiko baby fen.
faustas mums menesi klykle siaubingai del tu diegliuku,naktimis pakaitom tekdavo pasupt...
kantrybes rastika![]()
na va colinox dar porai sav. bus, kai tuos pabaigsim jei nesibaigs diegliukai pirksiu baby fen, vyrui ir liepiau nupirkti tuos arba tuos. Tai sakė kad turėjo euro vaistinėje colinox ir parvežė, na buna kad nuo jų pabazda, bet matyt neviska, nes tarp maitinimų ji man riečiasi jau šaukia ir klykia, pilvas būna kietas kaip akmuo
Rastika parašė:
na va colinox dar porai sav. bus, kai tuos pabaigsim jei nesibaigs diegliukai pirksiu baby fen, vyrui ir liepiau nupirkti tuos arba tuos. Tai sakė kad turėjo euro vaistinėje colinox ir parvežė, na buna kad nuo jų pabazda, bet matyt neviska, nes tarp maitinimų ji man riečiasi jau šaukia ir klykia, pilvas būna kietas kaip akmuo
tai pabandyk espumizan L. Tas gydytojas sakė, kad jie tikrai veiksmingi.
Rastika parašė:
Košes, mėsą bulves na ir kartais bandeliųnes kai būnu pervargusi man geriausias būdas kramtyti tai arba bandeles arba razinas valgau
![]()
stengiuosi nevalgyti tų produktų kur pilvuką pučia ir aštriai nevalgau.
Šiandien kai dėl krūtinės savo skambinau mamai savanorei tai to pačiu ir apie diegliukus pakalbėjom pasirodo galima ir kefyrą gerti ir pasukas, o aš norėjau iš viso visko atsisakyti ir ant košių pereiti, geriu net kmynų ir krapų arbatas, bet niekas nepadeda.
as patarciau razinu atsisakyti... esu viena straipsnyje skaiciusi...razinos tai dziovinntos vynuoges, o nuo vynuogiu odeliu labai didele reakcija... linkiu kad viskas praeitu, mes diegliuku turejom kokias 3 dienas, nei pati nesu tikra ar tai buvo diegliukai.... jauciu dideli malonuma augindama toki gera vaikeli
Rastika parašė:
kai tauragėje per kursus sakė, kad espumizan tai tik saldainiai nepadada jie tai net nepirkau, šeip geriam colinox, kiek sakaičiau atsiliepinų jie geri.
O darau viską:masažioju, lankstau kojytes, dedu šiltus kompresus su vyšnių kauliukų pagalvėle ir pan.geriam lašiukus, bet matyt turėsim išgyventi, tik kai ji beveik 16 val klykia yra baisu, sakiau 21 a. ir nėra jokių priemonių kad kūdikiai nesikankintų. Ai net nelios moteriškės patarė nstoti maitinti ir duoti mišinelių sako pamatysi kaip viskas pasikeis, aš nė už jokius pinigus nesirošiu mišinėlais maitinti
kokia tu saunuole kad neklausau bobuciu pletku
esi tikra, rupestinga mama... man taip pat buvo nukramtyti speniukai, vaikelis net su kraujeis valgydavo... bet uzgijo... dazniau pagulek atvira krutine, germastano pasitepk viskas susitvarkys
vaidajk parašė:
kaip tik aną trečiadienį mums paskaitą apie maitinimą vedė iš Kauno atvažiuojantis naujagimių gydytojas, tai jis sakė, kad tie lašiukai padeda.
na savo kailiu isbandysi padeda ar ne... bet drauge tiesiog vos ne girde ta espumizana, nespejo bonkutes pirkti ir jokio poveikio.... man tai jis visiskai nesaugus.... kaip gali buti naturalus ir bananu skonio ir kvapo, raso kad pasisalina toks pat koks patenka... apsurdas
Omega parašė:
na savo kailiu isbandysi padeda ar ne... bet drauge tiesiog vos ne girde ta espumizana, nespejo bonkutes pirkti ir jokio poveikio.... man tai jis visiskai nesaugus.... kaip gali buti naturalus ir bananu skonio ir kvapo, raso kad pasisalina toks pat koks patenka... apsurdas
natūralumo niekur nėra
Omega parašė:
kokia tu saunuole kad neklausau bobuciu pletkuesi tikra, rupestinga mama... man taip pat buvo nukramtyti speniukai, vaikelis net su kraujeis valgydavo... bet uzgijo... dazniau pagulek atvira krutine, germastano pasitepk viskas susitvarkys
man krutine maitinant daniele ir buvo pradzioj skaudi,pamenu-grizom namo,ir kaip tik vakarop atsirado to tikrojo pienelio,tai siaubas maniau plys man visa krutine,pilna,mazoji neapzioja teisingai pilnos krutines,zodz,mokemes abi.nukramte ir iki krauju,temdavau ir germastano tepalu,ir bepanten(tik juo pasitepus paskui maitinant reik apsiplaut),bet siaip ne taip uzgijo,paskui ismokom su antspeniais valgyt,tik ir skaudedavo,kol apgijo zaizdeles.
Sveikos mamytes Espumisan L tikrai nepadeda isbandeme mes ji patys. Mano suneliui kai pute viduriukus daviau gerti virinto vandens ir tikrai padejo. Net knygoje "Motinos ir vaiko knyga" raso kad vanduo skaido oro burbuliukus del to vaikui nepucia pilvuka. Siulau pabandyti. Taip pat gerdavo lasiukus seb simplex
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai