Mia001 parašė:
Tyrimus galima pasidaryti Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje. Jie turi daug priėmimo skyrių visoje Lietuvoje. Čia adresai: www.nvsp…
Jie dar ir IgA atlieka
Mia001 parašė:
Tyrimus galima pasidaryti Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje. Jie turi daug priėmimo skyrių visoje Lietuvoje. Čia adresai: www.nvsp…
Jie dar ir IgA atlieka
Mia001 parašė:
aciu uz toki issamu atsakyma, kaip visada jus gelbstit
book parašė:
Ir nuo slogos komplikacijų galima numirti. Gaila nėra vakcinos nuo slogos... Gi tokia pavojinga liga, kai komplikuojasi...![]()
O nesijuokit nes man sloga komplikavosi į sinusitą o sinusitas į danties pūlinį tai tikrai nekas buvo
jamčiau skiepą nuo slogos
oleskit parašė:
O nesijuokit nes man sloga komplikavosi į sinusitą o sinusitas į danties pūlinį tai tikrai nekas buvojamčiau skiepą nuo slogos
![]()
Nu vat vat. Aš ir sakau. Absoliučiai viskas baisu kai komplikuojasi. Bet nuo ko valstybės užpirktų skiepų nėra, tuo ir negąsdina...
tutifruti parašė:
Gal kuri nors turit vertingos informacijos (uz ar pries) apie skiepa nuo meningito? As kiek ziuriu sukeleju yra daug, o skiepina nuo dvieju, Lietuvoje maziausiai pa…
Jau yra ir nuo meningoko b. As savaji jau dukart skiepijau. Galima akiepytis nuo jo ir poliklinikose. Pirmaji skiepa manasis gavo antakalnio poliklinikoje, antraji endemike nes antakalnyje jo nebebuvo, baigesi. I skiepo sudeti ieina sios seimos bakteriju dalys, sacharoze, vanduo, aliuminio chloridas kaip tu bakteriju baltymu stabilizatorius (labai nedidelis kiekis). Gera paYstama medike dirbusi tiek endemike tiek infekciniu ligu ligonineje sake kas vakcina veiksminga ir gerai toleruojama organizmo. Ji pati savo vaika juo skiepins. Mano vaikas labai lengvai pernese si skiepa.
zazuzulu parašė:
www.ulac.lt/naujienos/pranesimai-spaudai/ukrainoje-uzregistruoti-2-poliomielito-atvejai
Dar kartą jūsų paklausiu, kodėl tiek jūs, tiek ULAC nutylite, kad šie abu atvejai buvo sukelti vakcinos?
Sunny Day parašė:
Dar kartą jūsų paklausiu, kodėl tiek jūs, tiek ULAC nutylite, kad šie abu atvejai buvo sukelti vakcinos?![]()
Nes bando pateisint save nes aiskiai prifarsiravo savo vaikus nuodingais chemikalais ir desperatiskai iesko tam pateisinimo
na visi klysta, linkiu nekaltint saves bet nebijot pripazint klaidu bent sau patiems
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai