Denira parašė:
Labai įdomus straipsnis apie skiepus, tiesa jis praeitų metų, bet kalba medikas apie tai, kas nuslepiama nuo mūsų. Gal kam bus įdomu paskaitytiwww.ekonau…
Aciu.tikrai idomus.ir sukreciantis.
Denira parašė:
Labai įdomus straipsnis apie skiepus, tiesa jis praeitų metų, bet kalba medikas apie tai, kas nuslepiama nuo mūsų. Gal kam bus įdomu paskaitytiwww.ekonau…
Aciu.tikrai idomus.ir sukreciantis.
Gretutee28 parašė:
Klausimas toms, kurios neskiepijote vaikų nuo Hepatito B: išsityrėte besilaukdamos ar galima ir vėliau?
Aš išsityriau į pabaigą nėštumo.
zazuzulu parašė:
O kam veliau? Taigi gimdydama galite uzkresti. Veliau jau beprasmiska
Jeigu galima užkrėsti gimdant, tai kokia tada prasmė skiepyt? Juk skiepija po gimimo, o jei užsikrėtė ir dar skiepysi, tai padėtį tik pablogins. Ar aš kažką blogai suprantu?
Slyvaitė parašė:
Po gimimo skiepą gavom, bet sekančiu noriu neskiepyti ir galvoju ar dar galiu išsitirti
Slyvaitė parašė:
Skiepas tai poekspozicine hepatito b profilaktika. Isidurus ar patirus koki kita smurtini ivyki, ir jei saltinis butu uzsikretes, jus irgi skiepytu- taip apsaugotu nuo uzsikretimo
Gretutee28 parašė:
Po gimimo skiepą gavom, bet sekančiu noriu neskiepyti ir galvoju ar dar galiu išsitirti![]()
Tai ir vyra tirkite, nestumo metu esant lytiskai aktviaiar turint kokia kita ekspozicija irgi galima uzsikresti
Slyvaitė parašė:
šiaip sako ne tik gimdant galima užkrėst, bet ir tarkim ligoninėj imant kraują (jei imantis kraują darbuotojas infekuotas ir kaip nors netyčia įsiduria adata pats..) arba tfu tfu tfu - perpilant kraują, jei atsiras tokia reikiamybė.. žodžiu sako apsikrėst daug galimybių..
Lotavil parašė:
šiaip sako ne tik gimdant galima užkrėst, bet ir tarkim ligoninėj imant kraują (jei imantis kraują darbuotojas infekuotas ir kaip nors netyčia įsiduria adata pats..…
Tikrai taip
Tai ir hepatitu c bei ziv galima tokiu budu uzsikresti. Nuo ju skiepu nera, tai ir tyli. Nors hepatitas b gydomas, o hepatitas c ir Ziv - visam gyvenimui, bet su vaistais kontroliuojama. Beje, kazkur skaiciau, kad planuojama kurti skiepa nuo Ziv, idomu, daug butu norinciu skiepytis?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai