lauretaa parašė:
Bet kaip suprantu tai cystu negydo..ar tiesa?
Per 2,5 metų turėjau dvi cistas.abu kartus gėriau harmonus 3 mėn ir dingo. Kitu atveju gyd kažką būtų darius.
lauretaa parašė:
Per 2,5 metų turėjau dvi cistas.abu kartus gėriau harmonus 3 mėn ir dingo. Kitu atveju gyd kažką būtų darius.
Redukė parašė:
Aisku.aciu
lauretaa parašė:
Man negyde, ji savaime mazėjo, o dabar net nzn , reikės gi vėl siuntimo paprasyt
angel wings parašė:
Man negyde, ji savaime mazėjo, o dabar net nzn , reikės gi vėl siuntimo paprasyt
Aciu
lauretaa parašė:
Sveikossakykit kurios turit mmm. Ar skundziaties pms ,?
PMS man nėra ir šiaip niekad nebūdavo, nei su spirale nei be jos. Tik pirmąją mmm dieną atsigriebiu nes pilvo apačią neblogai maudžia.
Niuni parašė:
PMS man nėra ir šiaip niekad nebūdavo, nei su spirale nei be jos. Tik pirmąją mmm dieną atsigriebiu nes pilvo apačią neblogai maudžia.
Man tai lb daznai maudzia pilva.nors ne mm. Nejau traukt laukt ta mirena teks.
lauretaa parašė:
Dar norejau paklaust...kaip su iskyrom.daug,mazai,kokios jos? Man jausmas.kad istissi slapia vaikstsu.ovuliacines gleives.![]()
Jokių gleivių ar išskyrų neturiu. Jei išskyros neramina nueikite pas ginekologą. Gal kas kitas negerai o ne tai jog turite spiralę.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai