Labas vakaras, gegužės 23d man įdėjo Mirena. Pasakė prieš įdėjimą išgerti namie 2 nospas ir ką nors nuo skausmo. OK, taip ir padariau. Kai dėjo, vis sakė atsipalaiduoti, nes gimda traukiasi, spazmuoja (nors lyg ir nebuvau įsitempusi), lyg įdėjo, pažiūrėjo echoskopu, ne ten nuėjo, nuėjom vėl išimti ir įdėti iš naujo. Po ilgo laiko lyg įdėjo. Pažiūrėjo echoskopu, sako LYG ir gimdoje, viskas ok. Pasakė, ateiti po 2 mėnesinių. Vakare tą pačią dieną pažiūrėjau ar užsičiuopia siūliukai, nieko nepajaučiau. Galvoju ok, gal nemoku patikrinti. Atėjau po 2 mėn ir gydytoja jos nematė echo. Nusiuntė dubens ir pilvo org mrt, atlikau. Niekur spiralės nerado. Atėjau su ats, pasakė turbūt pametėt... Bet nesuprantu kaip... Turiu įtarimą kad ji man jos neįdėjo... Iš pirmo karto nesigavo, iš antro irgi ten ilgai truko vis niekaip ir po to echo metų sako LYG yra, taip taip yra (gale pasakė). Galvoju gal negalėjo įstatyti, už įdėjimą 40eur sumokėjau, įdėti negali, už spiralę sumokėta, sumelavo kad įdėjo, nes bijojo kad iš savo kišenės reikės mokėti. Aišku, nesinori taip teigti tvirtai, bet net vakare tą pačią dieną aš jos neužciuopiau... Ar kam yra taip buvę? Dabar esu pasimetus, ar dėtis naują ar gerti tabletes. Bet ir tabletės kainuoja ir nepatogu kasdien gerti. Galvoju gal vėl bandyti, aišku jau eičiau ne pas šią gydytoją.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus