Sūnus:
- Du meka!
- Ne, dvi meškos, nes meška - moteris.
Po to vaikšto ir kalba:
meka - moteris, meka -moteris...
Prajuokino šiandien labai mama. pasakojo:
sėdėjo ant suoliuko ji, o šalia tokia maža mergaitė, kokių 3-4 m., su savo seneliu. Mama jos klausia: koks tavo vardas? Ji stsako: Tomoškaitė! Mama sako: čia turbūt ne vardas, čia gal pavardė? Senelis įsiterpė: taigi Tomošiaus dukra, užtat taip ir vadinam kaime". Tada mama vėl jos klausia: o koks tavo tikras vardas? Mergaitė atsako: Asbilutė! Mama nustebo: toks keistas vardas, negirdėtas... O pasirodo ji sakė "Aš- Birutė"!
penktadieni buvom vestuvese.mano vaikai turejo nesti ziedus, bet pries ceremonija labai ilgai reikejo laukt.jie visa laika prastovejo salia nuotakos pasirize nesti.jau , kai atejo laikas, jie pavargo, issiblaske, mazoji verke, tai ziedu taip niekas ir nenese.vidury ceremonijos vyriausias sunus atsisuko ir sako" mamyte, tai kada pagaliau tuos ziedus mum reikes nunesti Gretai?"
o mano mažasis vakar suskėlė
- amyte, noju vandens
(pamatė ant stalo puodelį su vandeniu ir pagriebęs atsigėrė.. o ten buvo mano burbuliuotas vanduo su Vytauto mineraliniu)
atsigėręs susiraukė, nusipurtė ir sako:
- oi, čia kazkas padajė kakų, man nepatinka...
ir dadūrė, - pažiūjėk kaip man nepatinka, - ir užsivertęs atsigėrė vėl. Vėl susiraukė, pasipurtė...
Abejonė parašė:
Mažasis šiandien ryte atsibudo, pasižiūrėjo į užtrauktas užuolaidas ir sako:"Atittrauk langą, aš nematau pasaulio"
Čia kaip iš internetinio juokelio, užtrauk saulę, užuolaidos šviečia. Ar kažkas panašaus. Nebeatsimenu. Apytiksliai tik.
Supyniau šiandien dukrytei dvi uodegytes. JI pasižiūrėjo į veidrodį; "Nenoriu! Atrrodau kaip triušis!"
ir dar: saldainių maišelį slepiu koridoriaus spintoj, lentynoj. kai prašo vaikai- paduodu po vieną. Tai dukrytė matė, iš kur imu, bet visada paprašydavo. o vakar matau -vinioja saldainio popierėlį. Sakau: "kodėl tu jį pasiėmei? !" o ji: "Todėl, kad jau moku! Prisistūmiau taburetę ir pasiėmiau!"
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai