Sveikos mamos 😊 aš maitinau krūtine iki kol mažyliui suėjo 2 savaitės, viskas pasibaigė kai nuėjom pas daktarą, mus pasverė ir paaiškėjo, kad priaugom tik 30 gramų. Taip, jis kabėjo ant krūtinės ilgai ir laimingai, bet pagal priaugtus gramus matyt nieko nepavalgė vaikas, buvo neramus, o atėjus vakarui išvis buvo žiauru. Viskas pasikeitė, kai pradėjau nusitraukinėt pieną ir realiai matyt pagal suvalgytus ml, kad vaikas pavalgo ir ramiausiai miega po 2-3 val. Dabar jau maitinam mišinuku, nes prasidėjo bėdos su krūtine. Bet vaikiuikas pavalgęs ir laimingas. Pamiegoję kai turim gerą nuotaiką tai ir mankštelę padarom ir ant pilviuko pagulim ir su barškučiais pažindinamės. O dėl žindukų jam patiko pati pirmoji mano nupirkta, čiulpia su malonumu, o kai jau jam jos nereikia, pats išspjauna ir laisviausiai būna be jos 😊
Taip, aš irgi buvau už natūralumą, maitinimą krūtimi, ryšys su vaiku, beet man dabar svarbiau matyti, kad vaikas pavalgęs. O kai vaikas laimingas ir sotus, tai ir aš sau laiko galiu skirti.
Stiprybės visoms, bet maitinimas iš krūtinės nei man nei vaikui nieko gero nedavė.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…