2013.06.21 11:14 (prieš 12 m.)
Merginos,siuo metu guliu antkalnyje.. pries 2 savaites gulejau Santariskese.. skirtumas, kaip zemes ir dangaus! Nemoku papasakoti antakalnio rupestingumo, demesingumoir prieziuros!niekas neskuba, issamiai daro tyri,us ir t.t.. pasijutau kaip ne LT buciau! Santariskese nespejus mane atvezti, del patrumpejusio kaklelio ir CRB tyrimo 12,5 (norma iki 5) iskart buvo leidziami neatitaikyti be tyrimu paskirti antibai!isleido namo mane su CRB 9 po 2 dienu jis jau buvo 13,65! Sesutes ten dirba baisuliniu kruviu, visada nelaimingos ir labai pavarge, ko pasekoje ir buina prasta prieziura!vos pasakius,kad kazka skauda, atsakymas buvo,jog normalu juk laukiesi, priesingai antakalnyje! jei tau kazka suskaudo kita ryta zino jau gydytoja ir skiria papildomu tyrimu! siuo metu mano CRB 13 ir niekas neskuba su antibais,stebi ir tiria!
Del maisto.. Santarikese nesvarbu ar po gimdymo,ar patologijos sk. guli visiems is bendro lovio imeta ir valgyk, o kasdien kopustai,pupeles,rauginti agurkai...! Valgyt duoda 3 kartus. Antakalnyje kiekvienai individualiai pritaikytas maistas, maitina 5 kartus per diena. Palatose yra saldytuvaai, netgi kolidoriuje yra dar po saldytuva,taipogi yra maisto pasildymo patalpa kavytei,maistui ir kt., Santariskese paprasyk karsto vandens,tai jau tokiu veideliu paziures sesutes! ir nepadeda nei jokie sokoladai ar pan.,nes kaltas kruvis!
Palatos antakalnyje lygiai tokios pat grazios ir tvarkingos,tvarka didesne nei santariskese! kolidoriuje bei proceduriniame kameros,viska sesutes stebi ir mato,kuri per daug slampineja tai duoda velniu,kad guletume
santariskese kaip rusai sako "prachadnoj dvor" eina kas nori,daro ka nori ir t.t.. privacios palatos antakalnyje laisvos,nes iprastose,kur po 2 moteris guli,praktiskai visose po 1 guli sau, personalas nepervarges ir visada nepaprastai mandagus,paslaugus ir priziurintis! cia dar busim iki pat joniniu, taigi galesim dar raportuoti kokiu naujienu ;) geros dieneles