Sauleee... parašė:
ten toks kaip aplikatorius,susispaudzia vienam kartui,ju dezuteje yra 14 tu aplikatoriu man atrodo,tai kiekviena vakar po viena naudodavau,si karta man gal kokiu tr…
As naudojau viena ryte kita vakare
Sauleee... parašė:
ten toks kaip aplikatorius,susispaudzia vienam kartui,ju dezuteje yra 14 tu aplikatoriu man atrodo,tai kiekviena vakar po viena naudodavau,si karta man gal kokiu tr…
ritama7 parašė:
Taip, kaina maciaubet jeigu jis veiksmingesnis ir geresnis- tai negaila
![]()
IUI kitas principas ir Crinone yra per stiprus,nes organizmas ir taip gamina progesterona.
Kvietkelis1 parašė:
na cia gal kaip kam ji paskiria
Sauleee... parašė:
na cia gal kaip kam ji paskiria
Jo tikrai taip
vukasvb parašė:
IUI kitas principas ir Crinone yra per stiprus,nes organizmas ir taip gamina progesterona.
Aciu mergaites uz atsakymus
Tai po IUI Dufo uztenka?
ritama7 parašė:
Aciu mergaites uz atsakymus![]()
Tai po IUI Dufo uztenka?…
Taip pilnai pakanks. As pvz. Naudojau tik 1tablete dufor,kitom skiria 2 tabletes
vukasvb parašė:
Taip pilnai pakanks. As pvz. Naudojau tik 1tablete dufor,kitom skiria 2 tabletes
pritariu man ta pati ginius sake apziurejes echo metu kad jau gana gert dufa nes ir pakankamai isgerus jo buvau ir kad ov ivyko ir PRG yra pakankamai organizmas jo ir pats gamina
Eleila parašė:
Labas rytas merginos![]()
kaip rytas? pas mus lyja, pilka ir niuru![]()
…
Labas rytas, tau, Eleila, ir visoms,
tikiuosi žvalus pirmadienis atneša naujos geros pradžios ir optimizmo gūsį. Mano šiandien 6 diena po IVF, jaučiuosi puikiai, kupina jėgų (kas kelia nerimą!?) ir pozityvizmo.
Pepsyte kaip tavo savijautos? Mes panasiai įsodintos
lune parašė:
Labas rytas, tau, Eleila, ir visoms,
tikiuosi žvalus pirmadienis atneša naujos geros pradžios ir optimizmo gūsį. Mano š…
sveikos,taip man irgi sian 6 diena po ysodinimo
,man tai vis dar pamaudzia sonus bet nezymiai ir kas dar keista kad man nugara maudzia
,o siaip tai tikrai dienukes eina dabar jau letai
okada tau kraujuka liepe nuleisti
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai