Laputė1 parašė:
naudosiu aspiriną iki 36 savaičių
Lapute o zibor iki kada?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLaputė1 parašė:
Lapute o zibor iki kada?
Milora1111 parašė:
Lapute o zibor iki kada?
aš nutraukiau po pirmo scano, tai 8savaičių. Nors po to dariausi dar krešumą 4 kartus ir visi rodikliai tik augo, vėl jo grąžinti nereikėjo. Tik aspiriną padidino iš 75 iki 150. Ji vartosiu iki 36savaičių, vėliau dar pridėjo omacor'ą (čia didelės dozės omega3).
Mes čia diskutavom su gine dėl vis tų D dimerų ir kitų krešumo rodiklių, kad jie neštumo metu didėja, ir nera kažkur aprašyta kiek yra ta kritinė riba neštumo metu. Tai nuo 18 savaičių nustojau tirtis tuos dalykus, ir tiesiog gyvenu kaip liepia prižiūrinti ginė.
Bet pas tave kiek pamenu mthfr mutacija, tai su ja man rodos ilgiau ziborą reik leistis, gal plačiau pakomentuos su analogiška diagnoze moteros ;)
Laputė1 parašė:
aš nutraukiau po pirmo scano, tai 8savaičių. Nors po to dariausi dar krešumą 4 kartus ir visi rodikliai tik augo, vėl jo grąžinti nereikėjo. Tik aspiriną padidino …
O pas ką jus, darėte ivf?
Ir kur poto lanketes?
Nes pradedu mastyt kai paleis Vaigauskaite kur lankytis privačiai, ar tiesiog į savo ligonine ☺️
Ir kai reikia pas genetiku 12-14sav berods kur rinkotes?
Gal kas ką Klaipedoje galite rekomenduot?
Milora1111 parašė:
Ir kur poto lanketes?
O pas ka jus Ivf Klaipedoje daretes?
Laiminga34 parašė:
O pas ka jus Ivf Klaipedoje daretes?
Aš dariausi Vilniuje santarose pas Vaigauskaite.
Braškė.. parašė:
Gal nereiktų jums multivitamin activ gerti,nes dubliuojasi sudėtis ir gaunasi daugiau geriat mg ar µg folio rugšties,b grupės ir gal net vitamino d tik klausimas ko…
Ačiū už nuomonę. Vartoju aktyvią folio rūgštį 800, gydytoja B taip patarė, o vitaminą D tai Boncel D3 25000. Kartą per savaitę reikia išgerti.
Milora1111 parašė:
Aš dariausi Vilniuje santarose pas Vaigauskaite.
As kadangi icsi dariausi Jolsanoje, tai ten ir likau toliau, tik jau pas kita gydytoja, pas Vesta Gerulskyte, esu patenkinta ja
Laputė1 parašė:
As taip pat
Milora1111 parašė:
Ir kur poto lanketes?
Nelabai įmanoma Klaipėdoje patekti pas genetikę, man regis yra tik viena - Gruode, kažkada norėjau privačiai ir tai nepatekau, zdz neįsivaizduoju kaip pas ją patekti. Tai sužinojau kad iš santaru Butkeviciene į Synlab atvažiuoja, tai nuėjau pas ją, nors aišku galėjau gauti siuntimą ir registruotis į Santaras, būtų nemokamai.. Bet galiausiai vistiek važiavau į Santaras pas genetikę dėl vaisiaus vandenų tyrimo (vvt).
O kai jau paleis jus Vaigauskaite, tai Klaipėdoje daug kas labai rekomenduoja B. Bielejava, galit paskaityti apie ją atsiliepimus 😊
Nors aš pati lankausi pas Maciulionyte, tai bent nėra problemų dėl ziboro skyrimo, nes turiu lyg kaip ir jūs tokia pat mthfr mutacija 🙂 nežinau kaip kitos gydytojos reaguotų į tą zibor skyrimą 🤷♀️
Ragdoll parašė:
Nelabai įmanoma Klaipėdoje patekti pas genetikę, man regis yra tik viena - Gruode, kažkada norėjau privačiai ir tai nepatekau, zdz neįsivaizduoju kaip pas ją patekt…
Ačiū pasidomesiu. Gruodes turiu asmeninį nr. Esu pas ją buvusi tai ji mane gal net universitetinėje priimtų.
Bet dėl mutacijos ji mane lb nuvylė (mane paleido lyg nebūtų jogiu bėdų užtikrino kad nereikia jokių papildų nieko, pasigilinus sužinojau visai ką kita)
Taiva galvoju ar ji gera būtų eiti skanui 🙈☺️
O būtent zibora jums toliau skiria ginekologė taip?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai