Ragdoll parašė:
Aha, o poto tos pačios kur prideliojo veleveliu, ateis su tokiais pačiais klausimais ir nerimastavimais, kai pastos
Arba is vis nera ejusios siuo keliu, ir nesupranta kaip viskas jautru, trapu...
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįRagdoll parašė:
Aha, o poto tos pačios kur prideliojo veleveliu, ateis su tokiais pačiais klausimais ir nerimastavimais, kai pastos
Arba is vis nera ejusios siuo keliu, ir nesupranta kaip viskas jautru, trapu...
Nu jau tikrai, kas uzdejo veliaveles tai tikiuos, kad netycia..tiek einant siuo keliu, tiek laukiantis tikrai iskyla begales klausimu..tam ir yra forumas, kad klausti... juk neversi visos temos, po kiekviena puslapi, kad rastum sau reikiama atsakyma ir rupima klausima..as tik uz, kad iskilus klausimams - klausti
ewellinutte parašė:
Klausimas toms kurioms jau pavyko, pirmosios savaites ir vis atrodo lyg duria skauda tai viena tai kita sona, tempima jauciu nuolat tai suprantu del ko, bet ar norm…
Nuolat skauda ir man. Ne kaip pries mm maudena, o toks durimas, ypac paspaudus, verciantis lovoje. Jaučiasi visada, ne tik papaudus: pilvo apačioje ir šonuose. Kaip ir nebuvo momento, kad nejausčiau. Pradėjo skaudėt para iki teigiamo hcg. Bet nestipriai, kentėt galima, tik įkyriai
Anelle parašė:
Help merginos, pradėjo teplioti, rudai ir lyg į raudonumą, ar tai jau viskas? 😭😭😭
Nestresuokit, nuvaziuokit jei turit galimybe i priemima, gal nukrito progesterono lygis
Bar.bar parašė:
Nestresuokit, nuvaziuokit jei turit galimybe i priemima, gal nukrito progesterono lygis
O priimtų pvz antakalnis taip tiesiog atejus? Aš dar net pirmo echo neturėjau, kaži ką ten matytų....
Anelle parašė:
O priimtų pvz antakalnis taip tiesiog atejus? Aš dar net pirmo echo neturėjau, kaži ką ten matytų....
Tikrai priimtų.
Esu extra atveju ten važiavusi.
Pasidarykite dar prg.
Sėkmės!
Anelle parašė:
Help merginos, pradėjo teplioti, rudai ir lyg į raudonumą, ar tai jau viskas? 😭😭😭
Teplioju rudai, kartais ir su krauju, nes yra hematoma 🙈
Anelle parašė:
Gal dar papildomai lubion susileist... Nežinau ką daryti, panika ir neviltis 😢
Aš dabar nuvažiuočiau prg pasidaryti, kartu ir hcg kartočiau.
Tik po kraujo pridavimo susileisčiau lubion, kad neiškreiptų rezultatų.
O paskui jau i antakalnį lėkčiau.
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai