Marim parašė:
As kaip pagalvoju, kaip pas mane augino iki 25-30 mm,protas neneša😄🤦♀️
Svarbu gerai baigės 😃
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMarim parašė:
As kaip pagalvoju, kaip pas mane augino iki 25-30 mm,protas neneša😄🤦♀️
Svarbu gerai baigės 😃
lirana parašė:
Sveikos! 🙂 esu tylioji stebėtoja🙂 šiandien man buvo atlikta Fet, po beveik septynių metų kai buvo užšaldyti embrionai. Įkeltos dvi snaigutės, nuprognozavo kad nors…
Aš naudojau jau po teigiamo atsakymo maždaug du mėnesius
lirana parašė:
Sveikos! 🙂 esu tylioji stebėtoja🙂 šiandien man buvo atlikta Fet, po beveik septynių metų kai buvo užšaldyti embrionai. Įkeltos dvi snaigutės, nuprognozavo kad nors…
Man estrofem numatyta baigti likus keliom dienom iki numatytos testo dienos, progesteroną tęsti.
lirana parašė:
Man liepė tęsti Estrofem ir po teigiamo rezultato
Deny parašė:
Sveikos, gal kam skyrė gerti prednizoloną prieš įkėlimą? Ir po teigiamo hcg liepė nutraukti ar dar reikėjo tęsti?
Man prieš įkėlimą paskyrė gerti, po įkėlimo liepė nenutraukti ir toliau vartoti, gavau teigiamą hcg atsakymą, ir vistiek liepė toliau vartoti prednizoloną
Sveikos daug skaičiau nusprendžiau parašyti ir aš. Sendiena pirmą dieną kai 20 valanda pradėsiu leistis vaistus Bemfola 300 ir Meriofert 75. Prasideda kėlęs nelengvas bėdos pas vyrą 2 proc gerų visą kita defektuota. Pas mane bėdų nėra viskas gerai . Tik nesuprantu kodėl man toke doze didelė dave 5 dienom rezervas geras 3.03 . Na turiu virsvorio ir na metai 36 . Labiausiai ir baisiausia kad hiper didelė nebūtų . Daromes reprodukcinem pas Maleckiene .. Daug vilčių nededama jei nepavyks keliausime privačiai.
Labutis, buvau dingusi.. vasarą po 3 nesėkmingo FET darėm menesio pertrauką, nes gydytoja atostogavo. Ciklas prasidėjo dviem savaitemis vėliau ir toks skausmingas... Tai pradėsiu kelią link 4 paskutinio likusio turimo šaldyto... Nors kokybė silpna, bet gal pasiseks, nors viltis labai jau ribota po tiek nesėkmių...
Tai pilna minčių, gal nustoti tiesiog save alinti visomis prasmemis, nes kaip ir narė rašė jau gyveni ties tom mintimis, prarandi gyvenimo džiaugsmą....
Bet žinoma, melsiuos kad šis bus TAS kartas ❤️
Pradėjau nuo 2cd gerti estrofem.
veregeta parašė:
Labutis, buvau dingusi.. vasarą po 3 nesėkmingo FET darėm menesio pertrauką, nes gydytoja atostogavo. Ciklas prasidėjo dviem savaitemis vėliau ir toks skausmingas..…
Mane inspiravo kelios narės, kurios parašė jog reikia gyvenimą gyventi, kai jau pastosi - tada ir galvosi kas ir kaip ir prisiderinsi 😊 nors aš dar tik laukiu savo trijų šaldytų pgt-a atsakymų, atrodo jau pati pradėjau dėliotis planuose kas, jeigu. O iš tikrųjų emociškai tikrai geriausia paleisti ir mėgautis gyvenimu kiek jis duoda!
Taip pat skaičiau jog ne vienai ir ne dviems narėms būtent pasisekė su ne idealiomis blastukėmis - gal kaip tik būtent jos ir nori įsitvirtinti ir parodyti va, nenuvertink mūsų anksčiau laiko ☺️
Įkvėpt, iškvėpt ir pirmyn! 🤍 Jūs stipri ir viską galit!
VasaraPasaka parašė:
Mane inspiravo kelios narės, kurios parašė jog reikia gyvenimą gyventi, kai jau pastosi - tada ir galvosi kas ir kaip ir prisiderinsi 😊 nors aš dar tik laukiu savo …
❤️❤️❤️ Net susigraudinau 🥺
Ačiū jums, bandau vis tvarkytis su emocijomis atrodo.. tokiomis bangomis ir gyveni... Bandymai, viltis, laukimas, netektis, vidinis gedulas, susitaikymas.. ir vėl iš naujo ❤️
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai