Mano istorija: pradejome su vyru planuoti leliuka, pavyko pastoti is antro bandymo, taciau... pasidziaugem sia zinia iki antru menesiniu, t.y nesulaukiau menesiniu, menesi nepilna pavaiksciojau ir kai buvo antru menesiniu laikas, jos ir atejo... viskas savaime issivale, ginekologas, kuris tuo metu mane priziurejo, pasake, kad tokia gamta ir isgyvena tik stipriausieji ir pns.. okey, pagalvojom, kad taip jau kartais buna, nusiraminau ir tada vel bandem... antras bandymas baigesi taip pat, gydytojas ta pati pakartojo, trecias kartas vel baigesi taip pat, padare tyrimus, viskas gerai, niekas nieko nerado... na, kai pastojau ketvirta karta (visas sis periodas truko virs metu), kreipiausi i kita ginekologe, kuriai papasakojus viska su persileidimas, pasidare baisu kodel manes niekas laiku netikrino (progesterono tyrimas, kariotipo tyrimai ir tt), ta pacia diena man padare progesterono tyrima, kuris buvo kritiskai mazas, man israse gert dufaston vaistus ir dar papildomai liepe gerti aspirina, o 12 nestumo savaite uzrase mus santariskese pas genetike visiems tyrimams del dauno ir tt sindromu ir dar kariotipa padare man ir vyrui. Na, ir ka... tyrimai del dauno ir kitu sindromu buvo idealus, o va kariotipas parode, kad mano vyro nr7 ir nr 8 chromosomos yra apsikeitusios poromis, ko pasekoje, tai galejo itakoti visus persileidimus ir aisku dar progesteronas galejo savo daryti. Po kariotipo rezultatu man buvo pasiulyta atlikti vaisiaus vandenu tyrima, nes su tokiu atsakymu galejo vaikelis tureti visokiausiu nukrypimu, todel kad zinoti viska 100%, liepe atvykti siam tyrimui.. visa ta savaite turejau labai daug streso, asaru, tyrimas buvo skausmingas, bet is antro karto pavyko paimti vandenis. Dar tris dienas laukeme atsakymo, atsakymas buvo puikus, mazylis sveikas ir viskas gerai. Va dabar mums dvi savaites su trupuciu ir esame labai laimingi, linkiu ir kitoms susilaukti savo stebukleliu, nes zinau kaip skauda sirdi, kai vis ivyksta persileidimai ir vis gyveni baimeje
P. S aspirina nutraukiau ta pacia diena suzinojusi, kad del vyro chromosomu disbalanso ivyksta persileidimai, dufastona geriau toliau iki kol liepe ginekologe. Be to, nesenai suzinojau, kad mano uosvienei buvo ta pati situacija su persileidimais, taciau jai vis tiek pasiseke pastoti ir turi du sunus