aut111 parašė:
tai,kad ir taip po viena guldo i palata tai kam pinigelius be reikalo moket
Privaciose,kiek girdejau,yra palatoje dusas su wc,tai po cp manau gerai,kad nereikes i koridoriu vaikaciot...
Josvainių g. 2, Kaunasaut111 parašė:
Privaciose,kiek girdejau,yra palatoje dusas su wc,tai po cp manau gerai,kad nereikes i koridoriu vaikaciot...
ashlin parašė:
Duso po cp jum tikrai neprireiks
astavi parašė:
Aš po cp buvau ir man dušas tikrai buvo reikalingas ;) higiena yra higiena. Privačios palatos negavau, nes buvo užimtos, tačiau paprastose vistiek guli po vieną, ir…
Man savaite laiko grieztai neleido rando slapint-jokio duso
rasele0605 parašė:
Man savaite laiko grieztai neleido rando slapint-jokio duso![]()
Rando ir aš nešlapinau ;) bet taip ėjau apsiprausti, dalimis
astavi parašė:
Rando ir aš nešlapinau ;) bet taip ėjau apsiprausti, dalimis![]()
Tai taip, dalimis
aut111 parašė:
Pakliuvo man koridoriaus gale wc, tai privati buvo kazkokia atgaiva, gali ir nusipraust ramiai, ir wc nueit kai naujagimis uzsnusta, o ten greit susisukt neidavo..man atrodo nehigieniska i wc veztis vaikuti, o palatoj palikt bijojau, tai zinokit jei reiktu vel važiuot iš kart imčiau mokamą
Mila_ parašė:
Pakliuvo man koridoriaus gale wc, tai privati buvo kazkokia atgaiva, gali ir nusipraust ramiai, ir wc nueit kai naujagimis uzsnusta, o ten greit susisukt neidavo..m…
na mums kazkaip nebuvo problemu,nes tevelis visas naktis nakvojo tai su juo pasilikdavo
aut111 parašė:
na mums kazkaip nebuvo problemu,nes tevelis visas naktis nakvojo tai su juo pasilikdavo
Mūsiškis be visada galėjo būt kartu...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai