jeansgirl parašė:
Bet jau nuostabi, tai manau ne tik seima lydosi, bet ir draugai, tikrai tokia miela - meskute
jeansgirl parašė:
Bet jau nuostabi, tai manau ne tik seima lydosi, bet ir draugai, tikrai tokia miela - meskute
jeansgirl parašė:
didziausi sveikinimai
Nu saunuole, taip gerai pagimdei.Mane tai kirpo, ilga laika sedet negalejau.
o kirpo, nes virkstele apsisukus 3 kart buvo. Pirmaji be kirpimu pagimdziau.
sveikinu dar karta
kaip zavu ;) as irgi naujagimio uzsimaniau i foto paziurejus. Nieko mieliau pasauly nera uz nauja gyvybe..aukit sveiki
Arlieta parašė:
Nu saunuole, taip gerai pagimdei.Mane tai kirpo, ilga laika sedet negalejau.o kirpo, nes virkstele apsisukus 3 kart buvo. Pirmaji be kirpimu pagimdziau.
man tas pats buvo su Roku. nuo vandenu nubegimo iki gimdymo praejo 11 valandu, kankinausi, gavau epidura, o kai pradejau gimdyt - sekesi neblogai, bet teko kirpti del tos pacios priezasties,kaip tau . paskui 2 savaites negalejau normaliai net guleti, lb skaudejo viska, matyt ir neismokau vaikelio normaliai maitint krutimi, amzinai verkdavo jis man.
dabar budama nescia labiauysiai bijojau tos pogimdyvines busenos, o cia taip lengvai viskas praejo
net pati negaliu patiket, po 2 dienu ant kojos po subine sedejau ,pamirsus,kad gimdziau
ingridavon parašė:
Labukas mergytes,turiu ir as suneli 10 meti,o dabar va pagrandukes laukiames,turetu ant dienu pasirodyt,norejau paklausti kaip sekesi gimdymai po tokio laiko ta…
Sveika prisijungus, man asmeniskai tai super viskas buvo, na nestumas gal siek tiek sunkesnis buvo, nors ir svorio buvau maziau priaugusi, bet kazkaip puksejau visa skaudejo na net nzn, o pats gimdymas tai praktiskai praskriejo, 10.30 iejau i gimdykla, 12.30 fiksavo dukreles gimima
ingridavon parašė:
oij kaip fainai,lb tikiuosi kad ir man lengvai bus,nors kiti gasdina,kad po tiek laiko tai tas pats kaip pirma karta
![]()
ai neimk tik i galva ka kiti sneka - kai manes visi klause ar bijai gimdyt? Visa nestuma sakiau - Ne-, nes as gimdysiu greitai ir lengvai - tai va matyt saviitaiga man ir padejo, net minties sau kitos neprileidau ir kas keisciausiai mergyte gime siek tiek didesnei uz broli, o nei plusau nei kirpo, na tiesiog pasaka po gimdymo sedet sau ant subines. Pirmaji tai pamenu kirpo tai menesis pirmas buvo baisus
ingridavon parašė:
na ir as kazkaip baimes jiokios neturiu,kazkaip nusistacius kad man turi but lengviau si karta nei pirma.![]()
nusiteikimas daug duoda, viskas taip ir bus
o kaip Augustinas laukia sesutes?
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai