ir_mute parašė:
sveikos mamyte ir busimos mamytesjungiuosi prie jusu,auginu pusantru metu dukryte ir laukiuosi antro vaikucio
![]()
Sveika prisijungus
ir_mute parašė:
sveikos mamyte ir busimos mamytesjungiuosi prie jusu,auginu pusantru metu dukryte ir laukiuosi antro vaikucio
![]()
Sveika prisijungus
Agniren parašė:
Mūsų atveju tai ir akušerė ir daktaras viską darė panašiai, aišku ji dažniau ateidavo per sąrėmius, bet per gimdymą ir jis nesitraukėo kiek duoti, tai jau jūsų reikalas, mes abiem davėm vienodai, mes gal davėm daugiau, kitas tiek netrui, arba pagal tuos, kurie turi daaaauuug, mes davėm mažai...
![]()
aisku
ir dekui uz informacija
kaip pirmas lelius tai dar nieko nezinau viskas ydomu
anesteziologai tai tikrai normalus ir normaliai padarytu,juk cp tai daro alytuj o juk ten irgi taip pat dure i stubura tik kitokius vaistus leidzia,bet jos tingi ir nenori epiduru daryt.kai laukiausi pirmo vaikelio bandziau tartis su anesteziologe bet ji pradejo man skustis kokios jos pavarge ir jei po paros budejimo as uzsimanysiu epiduro ji nezino ar jai nuo nuovargio nesudrebes ranka.zodziu tiesiai sviesiai pasake,kad tingi jos sedet prie tu gimdyviu.
ir_mute parašė:
yra gal ir kitu bet pagrindinis tai sitas,spinaline nejautra
o tau gal ja dare ? na tikiuosi kad patiisgimdysiu bet jei kartais cp reiktu tai gal nenoreciau to y stubura .
ne labai pas tave klaus ko tu nori,o yapc alytuje.kaune kai kur klausia kai kur pagal save daro.as gimdziau para(tiek jau gimdykloj prabuvau)su skatinanciais ir aisku epiduro alytuj negavau,nors pradzioj pasakiau,kad jo noresiu.kai jau pasakiau,kad darytu epidiura pradejo visokiu varijantus galvot,kad tik jo nesidaryciau,zodziu gale pasake,kad mano draustinumo dokumentai netvarkingi ir anesteziologe gali man jo nedaryt,tada pasakiau,kad apsisikit su savo epidiuru pagimdysiu ir be jo
na ir pagaimdziau,bet daugiau be jo negimdysiu,ir si karta vaziuosiu i kauna gimdyti,tik tam,kad ji gauciau.va kokia mano patirtis,siaip personalas neblogas,tik daktare pasidare maloni kai davem pinigeliu,o akusere buvo ir taip maloni.per mano gimdyma keitesi trys akuseres,visos buvo geros.
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai