sintija parašė:
gal susidomejai?uz siuntima as sumoku arba net namo atvezu
![]()
o papus siust reikes ar pati parsivesi?
sintija parašė:
gal susidomejai?uz siuntima as sumoku arba net namo atvezu
![]()
o papus siust reikes ar pati parsivesi?
susiveliau parašė:
o papus siust reikes ar pati parsivesi?![]()
![]()
![]()
kaip tik reikes, svarbu pilni butu
, geriau gal atsivezt , kad nebutu papali pilni rugpieno kol atsius pastas
Daliasun parašė:
na, buvau siandien su drauge spektaklyje.pirma karta vyras liko vienas su vaiku.. nuo puses 7 iki puses 10....
![]()
gryzau...![]()
sedi uzsiraukes kaip siubine..as jam apie spektakli noriu papasakoti, kokius bajerius S. Uzdavinys sklade. tas "neidomu man! as su vaiku nusipisau! nax*** man tas tavo spektaklis. ir t.t.t."....
![]()
na, sakes... gyventi nesinori.. :zliumbiu:sedi uzsiraukes, ziuri discovery kazkokia laida. pasedejau salia jo, pasedejau....nekalba.... tai isejau i virtuve i TD.....![]()
ne, nu sakes.. zmones (isskyrus Sonata, kuri dabar ant sparnu skando), na, kokia prasme su juo gyventi?! kokia prasme?!as nesuprantu.. nerandu as nei vienos priezasties iskyrus pinigine ir ale atsakomybe - vaikui reikia tevo....
dukra mano stroina - ta norejo pasipasakoti, kas mokykloje nutiko "Eik gult nesapaliojusi cia"....
![]()
![]()
ne nu sakes! as depresijoje ir giliose apmastymuose....![]()
![]()
paskaitysiu, gal kazkas linksmo nutiko TD, kol manes nebuvo....
![]()
Vakar skraidžiau,šian nebeskraidau,nes šian vien miegosiu...
Bet tau tai žiauriai
sintija parašė:
jo...pilnatis baigesi...bet niekas nepasikeite
Tiesa...ble koks nupezes tas spalis daug kam..
S4sonata parašė:
Tiesa...ble koks nupezes tas spalis daug kam..
Spalis tai kaip spalis, bet vyrai tai tikrai nupezo, o ypac si spali
Daliasun parašė:
na, buvau siandien su drauge spektaklyje.pirma karta vyras liko vienas su vaiku.. nuo puses 7 iki puses 10....
![]()
gryzau...![]()
sedi uzsiraukes kaip siubine..as jam apie spektakli noriu papasakoti, kokius bajerius S. Uzdavinys sklade. tas "neidomu man! as su vaiku nusipisau! nax*** man tas tavo spektaklis. ir t.t.t."....
![]()
na, sakes... gyventi nesinori.. :zliumbiu:sedi uzsiraukes, ziuri discovery kazkokia laida. pasedejau salia jo, pasedejau....nekalba.... tai isejau i virtuve i TD.....![]()
ne, nu sakes.. zmones (isskyrus Sonata, kuri dabar ant sparnu skando), na, kokia prasme su juo gyventi?! kokia prasme?!as nesuprantu.. nerandu as nei vienos priezasties iskyrus pinigine ir ale atsakomybe - vaikui reikia tevo....
dukra mano stroina - ta norejo pasipasakoti, kas mokykloje nutiko "Eik gult nesapaliojusi cia"....
![]()
![]()
ne nu sakes! as depresijoje ir giliose apmastymuose....![]()
![]()
paskaitysiu, gal kazkas linksmo nutiko TD, kol manes nebuvo....
![]()
Na, Dalyte, neturiu aš ką pasakyti. Nei patarimų, nei paguodos žodžių.. Tiek, kad tu pati turi nuspręsti, ko tau reikia ir kaip elgtis, gal rasi kokią išeitį.. Nu bet tikrai prišiko ant dūšios.. Kitaip nepasakysi..
Daliasun parašė:
Ot dabar tai fintas!!!!!!
ot dabar tai viskas!!!!!!
![]()
isivaizduojat - rukom, sakau - kas yra ko taip duosies?.... amziais tu nenuotaikoje..pastoviai ant visu staugi.. burbuliuoji..... sakau, nieko man nepadedi... prasiau uzuolaidas nukabinti (as nepasiekiu, ten taip krutai uzkabinta, as net nemoku kaip ten jas), prasiau spintos virsu nuvalyti nuo dukliu (irgi auksta, as net su taburete nepasiekiu).. prasiau jau gera menesi, kiekviena dien!atsakymas mane uzmuse - "as dirbu!
pinigus nesu namo, tu visa diena namie sedi, tau ka sunku?
kiek tau pinigu duodi, tau vis maza!!!!! (dave si menesi du kart po 100 litu ir kuriu pirkau ir produktu ir pan...)
ne nu sakes!!!!!!! SAKES!!!!!!!!!!
ir nuejo miegoti....![]()
as likau tarp kruvos neplautu indu, buteliuku ir net neismesto pamperso, kai jis vaika pervyste, kol as buvau isejusi.. parodziau i pampi neismesta ant stalo, sakau su sypsena - "ismesti negalejai?".... " ka?! trukdo tau!? man vaikas ant ranku klykia, apie pampersa as galvosiu?!".. na vaikas neklykia jau nuo 9 valandos.... dabar jau puse 11....![]()
as apakusi, apsalusi ir visokia kitokia....
![]()
![]()
![]()
Gal krizė,gal praeis ????
susiveliau parašė:
"Moterys yra kaip teatras - šiandiena komedija, rytoj tragedija, o poryt gastrolės kitam mieste"
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai