laba ryteli mamytes
nu spekit
as vis dar 2 in 1
jauciu ir antradienio sulauksiu, mane vakar tik paerzino mano meskiuka, nu dar nakti buvo keli uzeje tokie nemalonus, o db lyg apsiramino ir gan neblogai jauciuosi, tik kad pavargus
labas rytas visoms
atleiskit kad vakar nepasirodziau pas jus,bet nebuvo laiko
is miesto gryzom gan velai tai tik i lova griuvau tv isijungiau ir viskas
tai va,gavau ta streptokoko tyrima,nieko nerado. dar tyre del grybelio taipat nerado
tai mes sveikuciai esam
labai daug cia jau priraset,vos paslinkau skaityt
ka ce pamenu kad skaiciau...
aj apie vyrus nenoriu nieko kalbet,nes jauciu jau apsimirsot,tik zinokit mergickos kad vaikuciai kuo puikiausiai uzauga tik su mamytem
Emilija jau gal mus nudziugins pirmuoju leliuku,laikykim kumstukus uz jos lengva gimdyma
daugiau kaip ir nieko neturiu pridurt
na o dabar pasiguosiu
labai bijau kad nebuciau pasigavus gripo,nes kaip zinia siauteja tas baisuoklis dabar lietuvelej
tai va visa nakty esu beveik be miego,suko vidurius,pykino...
dabar jau biskiuka geriau,bet vistiek ziuresiu kaip bus kas,jei kas reiks varyt pas daktare
anyta sako bijanti kad nepradeciau anksciau laiko gimdyt,nes jei atsilaisvino viduriai tai ce negerai
dabar reikia pasiskaityt nete,paziet ka raso
na o kaip jus laikotes?kaip Rasa tu laikais?pasveikai?
kaip kitos jauciates?
Emilija parašė:
laba ryteli mamytes![]()
nu spekit
as vis dar 2 in 1
jauciu ir antradienio sulauksiu, mane vakar tik paerzino mano meskiuka, nu dar nakti buvo keli uzeje tokie nemalonus, o db lyg apsiramino ir gan neblogai jauciuosi, tik kad pavargus
![]()
![]()
nju saunuole tu
jei tik gerai jauties tai labai saunu
tai dabar gulek lovoj ir lauk
jaunoji parašė:
nju saunuole tu![]()
![]()
jei tik gerai jauties tai labai saunu
![]()
tai dabar gulek lovoj ir lauk
![]()
![]()
aisq vakar tai visai nebuvo noro gimdyti, o db jau gailiuosi kad nepagimdziau, butu jau viskas praeje gal
o db vel visko laukti, ir kaip paglvoji kad reikes dar labaiu kenteti tai sakes
galetu jau but viskas pasibaiges
Emilija parašė:
aisq vakar tai visai nebuvo noro gimdyti, o db jau gailiuosi kad nepagimdziau, butu jau viskas praeje galo db vel visko laukti, ir kaip paglvoji kad reikes dar labaiu kenteti tai sakes
galetu jau but viskas pasibaiges
![]()
nieko tokio,ateis laikas ir pagimdysi
as kazkaip galvoju kad tas skausmas kad ir kiek bus baisus bet pasibaigs su lig leliaus verkimu,ir liks tik prisiminimas
jaunoji parašė:
nieko tokio,ateis laikas ir pagimdysias kazkaip galvoju kad tas skausmas kad ir kiek bus baisus bet pasibaigs su lig leliaus verkimu,ir liks tik prisiminimas
![]()
![]()
tas tai taip
bet iki to laiko tai bus nelinksma
tai pirmo leliuko dar teks palaukt
na bet jis pats pasirenka kada jam ateit
Emilija, kaip bebutu, vistiek jau man atrodo busi pirma is musu issilukstenus
ir galesi paskui visas guost bijancias, nes busi jau ta praejus
nors man kadangi antras bus gimdymas, tai as tyliu ir kitu nedrasinu, nes pati labai bijau, kai jau zinau kas laukia
Labas rytas sesulytes, mamulytes
na kaip jauciates, ziuriu Emilija vis dar cia, nu bet jau greit tau ateis ta dienel vis vien busi pirmoji is musu manau
kaip meile/ geriau jautiesi?
as tai sianakt zinokit laksciau ir laksciau i wc, nzn ejau gal 10 kartu, nebegaliu net suskaiciuot, anksciau nemazai kartu eidavau, bet si kart tai isvis, tai nerealu, db sedziu akim uztinusiom
o dar prikolas pirma kart pajutau turbut ta netikra saremi, kiek visko budavo, bet si kart manau buvo saremis
bet kokia pora min, taip sueme pilva lyg per menesines , net negalejau pajudet ar ka bepasakyt
kaip manot cia turbut tie paruosiamieji prasides?
ir dar kazkas minejot apie viduriu paleidima... man snd paleido, nors visad kietai budavo, tai ir nesupratau
nu kazkas vyksta jau
poryt prasideda 37 sav, jau sveikina isnesiojus leliu, tai nors tiek puiku, apramino
, na bet dar nors pora sav noreciau panesiot, bet nuojauta bus ilgiau
jauciuosi serganti
vakar biski soko inturejau, pagulejau vonioje, ir paskui pasimatavau tem...
tai buvo 37.8
tai kaip supanikavau
tik paskui poagalvojau, kad nesamone, tai kol atvesau ir temperaturos neliko
o nakty nosies pas mane kaip kvepavimo organo nerasta
vienu metu vos gaudziau ora per burna, nes vis pamirstu kad nosis uzsikisus, o keltis taip tingejau
ir pagaliau isejau sian i lauka. bet kaip salta
sakiau nusipirksiu kiaules koju ir darysiu saltiena, bet ziurejau ziurejau as i jas dingo noras tos saltienos
negraziai jau jos atrode man,,, geriau nusipirksiu is pardes
jaunoji ziurek nesirg, pradek jau dabar gyditis,
nu va ruta tau ir prasides tuoj linksmybes
nu tikiuosi neaplenksit jus cia manes
noriu buti pirma, pirmai geriausia, jau viskas praejo ir tik sneketi galesiu
as cia truputi negraziai, bet nieko
dar pyraga sian iskepiau db laukiu kol sokoladas sustings ant virsaus ir eisiu kapoti
nu tie paruosiamieji sian jau kaip ir maziau ju ziuresiu kas bus vakare, bet kad kamstis eina tai jau tikrai, teisybe sesele ligoninej sake, jau kaip kamstis eis tai tikrai atskirsi
o as vis skusdavausi o jei neatskirsiu
bet askyriau!!
ir db galiu pasakyti, kad zinau kaip jis atrodo ir man jis eina
ot nuotaikoj as kol nereik gimdyti
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai