Karna parašė:
Mamos, nesigasdinkit! Vidaus organai keliauja i savas vietas tiek laiko buve suspausti. Iki pusmecio jei gerai pamenu viduje dar 'spardysis'![]()
aciu, nuraminai
Karna parašė:
Mamos, nesigasdinkit! Vidaus organai keliauja i savas vietas tiek laiko buve suspausti. Iki pusmecio jei gerai pamenu viduje dar 'spardysis'![]()
aciu, nuraminai
Mamyčiukas parašė:
Ūlyte ,Aduka ir visus kitus mazylius su menesiadieniu!!![]()
![]()
Pasirodom ir mes 4 menesiu proga, kaip mokam cypauti![]()
inutiaa parašė:
dar visu mamyciu norejau paklausti kaip jusu sveikata po gimdymo man tai pradejo galva skaudeti kiekviena diena, kazkokia pavargus, silpna kartais darosi, visi man sako kad tipo organizmas nusilpes po gimdymoar kam dar taip yra?
man buvo ir spaudimas ziauriai krites, ir galva svaigo... tikrai issekes organizmas. pradejau vitaminus gert ir valgyt normaliau. nes budavo, kad pamirsdavau...
i.dovydaite parašė:
Pa kol kas nieko neįprasto, Viskas kaip buve.
O man šiandien vyras sako, gal tu nutrauk maitinima. Pažiūrėk kaip atrodai. Kai persirenginėjau žiūriu į savo šlauni, o jos nėra. Grynai kaip tose nuotraukose anoreksikiu kojos tik kaulas apvilktas oda. Svoris 47kg. nenori augti iš vis. Tiek mažai nėra buve man. Atrodau ir jaučiuosi apgailėtinai. Ir šeip esu begalo išsekusi, nervuota, nepasitikiu savimi, prisigalvoju visokiu nesamoniu. Ištisai pikta. Žinok baisu, kad darosi. Iš dalies noriu, bet ir nenoriu nutraukt mitinimo.
nenutrauk maitinimo jei nenori. gerk daugiau vitaminu, valgyk kaloringesni maista.
bet ziurek saves. kas is to, kad save taip gresi? busi issekusi tiek fiziskai, tiek psichologiskai.
Fatiga parašė:
Miglute gerai rekaujaUla ana diena pardej kai pradejo stugaut, mat nuobodu jai pasidare, kol as rubus ziurinejau
Bet kaip Miglute vartos
Maniske tik liezuvi vis kiso toki ilga link zaislo, bet kad dubce pajudint ir apsiverst - nemato reikalo
![]()
Drauge siandien is Ulos juokes- "parsiduoda uz svara", nes kas tik pasnekina, tai sypsos iki ausu
![]()
Maniau, kad man vienai taip
![]()
as ir pavargau, tiesa pasakius. bet sakiau, kad iki 6 men vaika tikrai maitinsiu pienuku. paskiau jau ziuresim.
Fatiga parašė:
Nu susinervinauVyras isvykdamas is Lietuvos deklaravo isvykima oficialiai. Ir ka jus manot - deklaracijoje jam reik susimoket uz tuos menesius privaloma sveikatos draudimo imoka
288 Lt uz 3 menesius. Nu sedziu be zodziu susinervinus
![]()
man ir primaklino deklaracijoj... siaip paziurekit ta pazyma, nes buna kartais, kad pazymoj vienaip, o pacioj preliminarioj deklaracijoj kitaip.
oi, mamos, sliauziu miegot
siandien taip atsidavusiai atidirbau - keliausi 10, apsitvarkiau namie, variau i baseina, grizau ir isejau i lauka, vaiksciojau apie 3 val
dar rasele sutikau, tai kartu papletkinom vezimelius bestumdydamos
galvojau, grisiu ir smigsiu
bet neeeee, kol pavalgiau, kol maziuka pamaitinau, tada jis truputi parekaut sumane, kol nuraminau... o paskiau vyro brolis i svecius uzsuko... raumenis skauda kaip po labai geros treniruotes
labanakt
Fatiga parašė:
Skambino anyta, atsakymas - reikia moket.
Labas rytas
man uz 2010 taip buvo. Isvykau rugseji, o jie man buvo pripaise moketi uz likusius menesius. Tai pasiskambinau is UK, ir pasakiau kad deklaravau isvykima nuo tada ir tada oficialiai. Tai ji man viska sutvarke, nereikejo moketi.
Labukas mamukai! Kaip rytas?? Noriu jusu pasiteirauti nuomones...siandien maziuko ismatose vel kraujingos gleives, vel kazkas sualergizavo... jei as dar kazko atsisakysiu tai griusiu negyva... dare tyrima tai nerado jokios alergijos pasake "per daug baltymu gavo"... jau man noras kyla misineli duoti, nes ir pati jau nugriusiu tuoj ir vaikui vis kazkas negerai... ka daryt????? patarkit..
Margin parašė:
Labukas mamukai! Kaip rytas?? Noriu jusu pasiteirauti nuomones...siandien maziuko ismatose vel kraujingos gleives, vel kazkas sualergizavo... jei as dar kazko atsisakysiu tai griusiu negyva... dare tyrima tai nerado jokios alergijos pasake "per daug baltymu gavo"... jau man noras kyla misineli duoti, nes ir pati jau nugriusiu tuoj ir vaikui vis kazkas negerai... ka daryt????? patarkit..![]()
o ka valgai Gintaryt,gal vel baltymu uzvalgei?ydomu kas jam taip netinka
nesinervink tik,gal nieko rimto cia,praeis jam,suprantu kaip pergyveni,laikykis,dar neduok misiniuko,patarciau maitinti paciai dar
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…