mailė parašė:
Jis irgi gal vaikučių turi?![]()
tai jau taip. na, ne ant mano galvos jie,bet jie yra, ir artimi su teciu, ir pas mus pabuna, draugaujam. dvieju vaiku, manau, reikia, nes juk ir sako, kad vienas vaikas - ne vaikas
mailė parašė:
Jis irgi gal vaikučių turi?![]()
tai jau taip. na, ne ant mano galvos jie,bet jie yra, ir artimi su teciu, ir pas mus pabuna, draugaujam. dvieju vaiku, manau, reikia, nes juk ir sako, kad vienas vaikas - ne vaikas
mailė parašė:
Taip išvis kaip mano mama sakydavo moteris gimdanti virš 30metų yra labiausiai subrendusi "atsilaksčiusi" ir pasiruošusi gimdymui ir vaikučio auginimui,yra labiausi…
ir kvailybiu, gali buti daugiau pas vyresnes, jei pirmagimis. mano giminaite virs 35 pasigimde pirma, tai matosi, kad karalaite auga
mailė parašė:
Taip išvis kaip mano mama sakydavo moteris gimdanti virš 30metų yra labiausiai subrendusi "atsilaksčiusi" ir pasiruošusi gimdymui ir vaikučio auginimui,yra labiausi…
manau visa tai priklauso nuo pačios moters...
nemanau, kad mano žinios ir atsakomybė dabar yra mažesnė, nes man nėra virš 30
kita ir 30 ar 35 metų ar pan, vaiko nėra laikiusi rankose ar bent jau retai susiduria su vaikais, tai kokios ten gali būti žinios
kažkaip keista skaityti, kad tau 20, o teigi, kad tik virš 30 metų moteris jau yra išsilaksčiusi ir pasiruošusi gimdymui, auginimui.. negi tu dar nesijauti išsilaksčiusi ir pasiruošusi auginti vaiką..? nors jau vaikas gimęs..
Rūtelėlė parašė:
manau visa tai priklauso nuo pačios moters...nemanau, kad mano žinios ir atsakomybė dabar yra mažesnė, nes man nėra virš 30
kita ir 30 ar 35 metų ar pan,…
Ne aš nesakau,kad aš neišsilakčiusi,žinoma mano planuose visada vaikas buvo šiek tiek vėliau,bet jai dabar taip yra aš tuo džiaugiuosi myliu Deividą už viską labiau gyvenime ir dėl jo padarysiu viską,aš tik sakau,kad gal tos žinios būna šiek tiek didesnės pas vyresnias mamas,bet kaip tu ir sakai,kitos net vaiko nėra laikusios tokiam amžiuj čia žinoma nuo mamos priklauso,tik nesuprask manęs klaidingai,kad aš nepasiruošus auginti savo vaiko,žinoma,kad pasiruošusi ir nei kalbos tokios negali būti,kad nepasiruošusi ar pan.
Rūtelėlė parašė:
manau visa tai priklauso nuo pačios moters...nemanau, kad mano žinios ir atsakomybė dabar yra mažesnė, nes man nėra virš 30
kita ir 30 ar 35 metų ar pan,…
zinios ateina, kai jau turi vaiku, o ne is vadovelio. as esu vaiku namu aukletoja, moku elgtis su vaikais nuo 3 metu, bet kudikiai man buvo kosmosas, as bijodavau paimti, o va savas imasi automatiskai, inkstinktyviai
mailė parašė:
Ne aš nesakau,kad aš neišsilakčiusi,žinoma mano planuose visada vaikas buvo šiek tiek vėliau,bet jai dabar taip yra aš tuo džiaugiuosi myliu Deividą už viską labiau…
tikrai taip
viskas priklauso nuo pačios moters/mamos
visokių yra, bet visokių ir reikia
Rūtelėlė parašė:
tikrai taipviskas priklauso nuo pačios moters/mamos
visokių yra, bet visokių ir reikia
![]()
![]()
Tu visiškai teisi.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai