2012.04.13 12:28 (prieš 14 m.)
Chimera parašė:
Na taip kiekvieno reikalus kur ir kiek atvyrauti :)smagu aisku pasidalinti savo isgyvenimais bet labiau as ta megstu daryti su artimaisiais :)O kaip tu ppuppsica isrinkai jau savo mazyliai varda?
labukas, na su artimaisiais galiu pasikalbėt ir aš.. bet kartais atitrūkt nuo tos kasdienybės, ar galų gale mb neklausiu kodėl man taip tas vyksta ar taip.. o sesės mano vyresniosios kiek paklausi tiek negausi.. nes jos pačios buvo labai jaunos ir realiai nesureikšmino to nėštumo, o galų gale per 10 su virš metų ne viską ir prisimena.. taip kad neturiu su kuo labai ir dalintis savo mintimis.. draugės? na dauguma jų dirbančios, karjeristės, kitos apie vaikus dar negalvoja, o tos kurios jau turi leliukus - savais rūpesčiais gyvena... taip kad belieka tik čia.. forumas. kur kartais užtaikomos tokios temos kurios man yra aktualios..
na su tais vardukais dar nežinau kaip bus.. mergytei labai norėčiau Izabelės vardą duoti.. nors ir skanas neparodė kad tikrai pana bus, tai kol kas ir nesuku sau galvos labai
nes ginė nematė kad tikrai ir berniukas būtų, nes klynukan kai žiūrėjo nematė kad kas kabotų... taip kad mb pasakiau mergytės vardą aš galvosiu, o jam leisiu berniukui sugalvot..