mamukas30 parašė:
mane echoskopavo 2 daktares...is pradziu viena,paskui kita...na negalejo abi meluoti...pasake kad leliukas didelis ir tikekis didelio kaip tetis..
o pirmoji jusu dukryte didele gime?seip idomu
mamukas30 parašė:
mane echoskopavo 2 daktares...is pradziu viena,paskui kita...na negalejo abi meluoti...pasake kad leliukas didelis ir tikekis didelio kaip tetis..
o pirmoji jusu dukryte didele gime?seip idomu
laiminga1 parašė:
tai gal vaikeliui salta pilveli, tai sugalvojo mamytei kailiuka padovanot juk zieminukas ruosiasi gimt![]()
![]()
na gal po nestumo nunyks tie nepageidaujami pukeliai
![]()
kai laukiausi dukters pilvas irgi buvo "apzeles"
bet kai pagimdziau per laika dingo visi plaukeliai
vilmuzele parašė:
kai laukiausi dukters pilvas irgi buvo "apzeles"bet kai pagimdziau per laika dingo visi plaukeliai
![]()
as ieskojau to plaukuoto dryzelio, bet radau tik linija kazkokia bet be plauku..bet as ir taip visai neplaukuota
gal del to?
vylele parašė:
o mamytes, po kiek laiko reikia kreiptis pas daktarus jei viska isvemi ka suvalgai? nes jau trecia diena tik vandenuka galiu gerto apie galvos skausma tai is vis tyliu...
...sveika...pasimatuok kraujo spaudima butinai ! man pirmieji vaistai budavo saukstas brendzio ir kavutes,galva kaip mat atleisdavo....tu nuskausminamuju nesinoredavo gerti,tai pagelbedavo neturalesnis produktas
o del vemimo..na man ir tas pats buvo..ka i burna,tai sikana....bet gydytoja tepasake kad tai normalu,ir anksciau ar veliau pageres,bet aisku stebesim pastoviai kraujo tyrimus.......klausyk o gal tau jau is bado skrandi spazmuoja ? pabandyk vandens su kokiu dziuveseliu....gyveni lt ar uzsieni ?
Vaiduse-33 parašė:
labas rytas![]()
labas rytas
grazaus sestadienio ryto!!!
diena pradedu itartinai gera savijauta ir kakavos puodu balkone...
vylele parašė:
o mamytes, po kiek laiko reikia kreiptis pas daktarus jei viska isvemi ka suvalgai? nes jau trecia diena tik vandenuka galiu gerto apie galvos skausma tai is vis tyliu...
labas, as manau, kad reiketu jau kreiptis pas medikus..
man sunku pasakyti, nes as niekada apetitu nesiskundziau
pykina nepykina vistiek kazka kramsnoju. o dziuveseliai nepadeda?lengva arbatyte su citrinyte pvz ir dziuveseliai?o geriamas jogurtukas?
LeyLa12 parašė:
labas rytasgrazaus sestadienio ryto!!!
diena pradedu itartinai gera savijauta ir kakavos puodu balkone...
![]()
labas rytas, pas mus salta, reik ne vejelio o sildytuvo
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai