Monali parašė:
as kasdien irgi jau galvoju,kad tuoj gimdysiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O kodėl jūs panos jau galvojat,kad tuoj gimdysit?? Dar tik 30-31 sav. kas jusm darosi?
Monali parašė:
as kasdien irgi jau galvoju,kad tuoj gimdysiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O kodėl jūs panos jau galvojat,kad tuoj gimdysit?? Dar tik 30-31 sav. kas jusm darosi?
elegry parašė:
aaa, aš jau galvojau- dažni paruošiamieji sąrėmiai, tekantys vandenys...tai kad duodasi, nieko- gerai. aš irgi jaučiuosi kaip gyvą devyngalvį slibiną prarijus, kuris bando atgal išsikrapštyti
![]()
tekantys vandenys kaip suprast?
Monali parašė:
ne neteka jokie vandenysas tik humoro formoj sakau,jog toks jausmelis,ka djis islyst nori
![]()
nebedaug ir liko jum jau jo laukti,o kas bus berniukas ar mergaite
Spurga23 parašė:
tekantys vandenys kaip suprast?
na taip būna ,kad ne iškarto visi vandenys nubėga (kaip prieš gimdymą), o pradeda "varvėti"- na tada jau kaip ir priešlaikiniu kvepia. Dėl to ir susirūpinau, kas ten tai narei darosi
bet gerai, kad juokauja
elegry parašė:
O kodėl jūs panos jau galvojat,kad tuoj gimdysit?? Dar tik 30-31 sav. kas jusm darosi?![]()
Man vakar uzejo stiprus nugaros ir pilvo skausmas, kuris kartojosi kas 15-20 min galvojau jau gimdysiu ir vyras lakste issigandes, masazavo nugara
isgeriau paracetamolio, pagulejau vonioj siandien jau lyg ir nieko
elegry parašė:
Sveika, pagaliau vieną mamytė besilaukianti 4 leliuko ;_)) nors gal ir daugiau čia buvo tokių, neskaičiau visų tų puslapių.. Man gymdyt balandžio 12,
Smagu, kad dar viena netradicine mamyte yra :), besilaukianti 4-tojo dziaugsmuko! SVEIKINU!!! Manasis turetu gimti balandzio 16 d., nors jau dabar esu LABAI stora. Tikiuosi, kad "trauksiu" iki galo, tai dar nei drabuzeliu ruosiu, nei dar kazkaip ipatingai ruosiuosi, nors gal ir reiketu...
Spurga23 parašė:
nebedaug ir liko jum jau jo laukti,o kas bus berniukas ar mergaite![]()
benriuko laukiam,jeigu bus tokio aktyvumo kaip pilvely,tai oj soksiu naktim:))
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai