Laurask parašė:
Net nezinau ar apie ta pati tyrima kalbam, bet cukraus kieki kraujyje man nustatinejo per abu nestumus...![]()
Gal man tiesiog neakcentavo su pirmuoju daktarė
o dabar tai perspėjo apie "gestacinį diabetą"
Laurask parašė:
Net nezinau ar apie ta pati tyrima kalbam, bet cukraus kieki kraujyje man nustatinejo per abu nestumus...![]()
Gal man tiesiog neakcentavo su pirmuoju daktarė
o dabar tai perspėjo apie "gestacinį diabetą"
BonaMorta parašė:
pas mane knygelėje yra įrašytas cukraus kiekis kraujyje, reiškia kai darė man kraujo tyrimus, tai patikrino ir cukraus kieki kraujyje
.
Matyt kad padarė
Paslapčiom
Sveikutes. Man darys si tyrima sausio menesi
Reiks eit ryte nieko nevalgius ir negerus net vandens,ten duos isgert gliukozes puse stiklenes ir tada kas valanada 3 ar 4 kartus ims is venos krauja
Reikia butinai eit nevienai,nes po tos gliukozes buna labai bloga ir silpna
Tai vyrta tempsiuos
O Daro del to man,kad mano mama turi problemu su padidejusiu cukraus kiekiu.
Starkute parašė:
Sveikutes. Man darys si tyrima sausio menesiReiks eit ryte nieko nevalgius ir negerus net vandens,ten duos isgert gliukozes puse stiklenes ir tada kas valanada 3 ar 4 kartus ims is venos krauja
Tai vyrta tempsiuos
Sveikute...tada cia visai kitoks tyrimas, nes paprastai tai tik paima is pirsto krauja ir per kelias sekundes nustato cukraus kieki jame...
Meskute17 parašė:
Sveikos mamytes:)) siandien vel buvau echo viskas gerai mazoji judri sakia bus futboliste nes visas pilvas sokineja:))) beto gydytoja patirtino kad turesim sesyte:)))
Futbolistė
Starkute parašė:
Sveikutes. Man darys si tyrima sausio menesiReiks eit ryte nieko nevalgius ir negerus net vandens,ten duos isgert gliukozes puse stiklenes ir tada kas valanada 3 ar 4 kartus ims is venos krauja
Tai vyrta tempsiuos
Kaip idomiai tau. Man si tyrima darys gruodzio gale, reikia nevalgius negerus ateiti, paims kraujo, tada gliukozes duos, reiks kelias valandas ar valanda palaukti (nepamenu tiklsaus laiko) ir vel paims krauja ir pasakys tada kaip ten su tuo cukrum yra. Man si tyrima darys, nes pirmas sunelis didelis labai gime, nors problemu su cukrum neesu turejus nei siaip gyvenime, nei praeito nestumo metu. Su pirmu pamenu irgi dare ir nebade taip daug, du kartus tik, pries isgeriant gliukoze ir po jos... Siaip sake galima citrinos riekele ar sulciu isspaudus atsinesti, galima paskui po to saldumo pasirukstint, tai ne taip bloga buna
Pumax parašė:
Kaip idomiai tau. Man si tyrima darys gruodzio gale, reikia nevalgius negerus ateiti, paims kraujo, tada gliukozes duos, reiks kelias valandas ar valanda palaukti (nepamenu tiklsaus laiko) ir vel paims krauja ir pasakys tada kaip ten su tuo cukrum yra. Man si tyrima darys, nes pirmas sunelis didelis labai gime, nors problemu su cukrum neesu turejus nei siaip gyvenime, nei praeito nestumo metu. Su pirmu pamenu irgi dare ir nebade taip daug, du kartus tik, pries isgeriant gliukoze ir po jos... Siaip sake galima citrinos riekele ar sulciu isspaudus atsinesti, galima paskui po to saldumo pasirukstint, tai ne taip bloga buna![]()
O tu vitaminų negėrei preito nėštumo metu, nes aš kiek girdėjau, tai nuo jų vaikai dideli gimsta.
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai