Daiwulia parašė:
Ir buna tokie balachonai,tokie nesimpatiski visai skudurai!!!
Švelniai pasakei nesimpatiški
Visiška tragedija, taip apsirengus tikrai depresija gali apimti veidrodyje save pamačius
Daiwulia parašė:
Ir buna tokie balachonai,tokie nesimpatiski visai skudurai!!!
Švelniai pasakei nesimpatiški
Visiška tragedija, taip apsirengus tikrai depresija gali apimti veidrodyje save pamačius
Daiwulia parašė:
Nu,nezinau,kaip jus,mamos,bet jei man kraujai begs ir matysiu,kad maitinimas kelia skausma,tikrai nedarysiu is saves melninkaites...Maitinsiu misinuku ir nieko nenu…
Ne tai jej net jau verki is skausmo aisku kam reikia to... Bet juk yra visokiu priemoniu anspeniai ir dar voskie daikteliai tepaliukai
ewelucin parašė:
aga v4liau tikrai pravers as irgi taip pat pirkau o dar paskui ir dovanu gavau tai vienus naudojau arbatelem kitus pienukui misinukui nes nuo arbateles pagelsta but…
As kaskaip neskubu pirkti, prireiks gali nuriedet su vezimeliu ir nusipirkt
Valio parašė:
Švelniai pasakei nesimpatiškiVisiška tragedija, taip apsirengus tikrai depresija gali apimti veidrodyje save pamačius
![]()
Ir dar kaina ju nera pigi....
tai as perku drabuzius,kaip pirkusi,tik 1-2 dydziais didesnius ir tiek
o pvz,megstukai tai ka,tamposi juk,turiu kelis ilgus,tai super
as ne is tu,kurios slepia savo nestuma,tegu matosi tas pilviukas
Valio parašė:
Tai kad viskas, kas su nėštumu ir leliukais susiję, labai gerai kainuoja. Kartais net neaišku kodėlMan įpūdi paliko nėščiųjų drabužių kainos. Baisūs lenkiški dr…
as turiu rubu to be mum style, lietuviski, esu patenkinta ir kaina ir kokybe, perku trikotazinius reikaliukus, kelnes puikia nesiojasi, turiu velvetus, dzinsines kelnes, sijona, na daug isties, keleta rubu is sese, kuri taip pat pirko is siu zenkliuka, kainos gana prieinamos
Dalyt parašė:
o va ziur musu terminas tas pats, kada tau dekretas prasideda? nu blemb, ta sona pamaudzia man...o tau kada pries ligonine paskutini skana dare?anksciau buvo cistu?
Labas
man nuo spalio 4d. Ne nebuvo man ju rade, o man skana dare pries 2,5 savaites
Daiwulia parašė:
Ir dar kaina ju nera pigi....tai as perku drabuzius,kaip pirkusi,tik 1-2 dydziais didesnius ir tiek
o pvz,megstukai tai ka,tamposi juk,turiu kelis ilgu…
Ir aš tą patį dabar darau, tik nėštukinius džinsus nusipirkau laisvalaikiui, radau labai neblogus H&M ir kaina normali
na as kai pagalvoju, kad musu mazyliai ziema gims, kai salta, bacilos apink, kaip pacios jausimes irgi dar neaisku, tai jau geriau daugmaz pasirupinti ko gali prireikti
nes negi siusim vyrus
nes patikekit vaizdelis, kai vyras perka daiktus, katik pagimdziusiai moteriai ir vaikui, tai griuk negyvas
teko matyt, kai dar dirbau.. stovi su telefonu puse valandos prie apatiniu, puse valandos prie sauskelniu, idekliuku i liemenukus, prie pampersu, vaikisku bodziuku
dar maisto namam paima, ir viska suskanavus, vargsas pastebi, kad jau nei panesti nera kaip, nei Lt uztenka.. vien nervai jam, tikiu kad ir kitam telefono gale nervu pilna budavo tas kelias dienas
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai