eglemiljak parašė:
Sveikos, Mamytės! Mes po ilgos pertraukos pagaliau grįžom į forumą pasirodyt![]()
gražu labai
eglemiljak parašė:
Sveikos, Mamytės! Mes po ilgos pertraukos pagaliau grįžom į forumą pasirodyt![]()
gražu labai
eglemiljak parašė:
kokie gražuoliai
eglemiljak parašė:
Kaip gražu
murka123 parašė:
Maniskiai negeria vandens, visaip siulau, ir nieko. Nezinau, man vis atrodo, kad skysciu truksta jiems.Kaip jus pripratinot prie vandenuko?
Maniškiai kaip jiems užplaukia - būna, kad geria, būna, kad ne, o gal žiemą jiems tų skysčių mažiau reikia. Aš arbatas duodu nesaldintas. Kartais svarainių sunkos truputį įlašinu, bet tas noro gerti nekeičia -jei nenori gert, tai ir neįkiši.

bandysim baigti papuot...sako reikia maitint tol,kol pačios atsisakys....bet pas mus taip nebus,jau dabar nuredo mane,o nakti keliamės iki 10 kartų,todėl,kai paskaitau,kad trijų mėn.kelia tik vieną kartą,tai apima baltas pavydas...
trevoras parašė:
parduodu maitinimo pagalvę...gal sudomins,kartais čia užsuka ir besilaukiančios dvynukųbandysim baigti papuot...sako reikia maitint tol,kol pačios atsisakys....…
10 kartu??? Ir kaip tu dar gyva??? mano Andrius miega nuo 21 iki 5 ryto,, Dominykas nuo 21 iki 00.00, tada valgo, ishkart miega ir vel keliasi 5 ryto kartu su broliu valgyt; Tada vel abu miega iki kokiu 8 - 8:30; Sakyciau visai puse velnio, bet ir tai svajoju kad ismiegotu neprabusdami visa nakti, o jei keltusi dazniau tai nusibaigciau turbut... Jie nuo gimimo kas 3 val keldavosi valgyt, bet miegodavo uztai iki kokios 11 - 12 dienos nuo 21 vakaro; tada is tkro jausdavausi labiau issimiegojus
Dovile__ parašė:
Eina sau tiek keltis kartu..manieji 1-2 k keliasi bt visuomet skirtingu metu ne taip kjp pas tawe andrius su dominyku...
jo, manishkiai kazhkaip kartu viska daro, buna kartais kad issiderina bet stengiuos vel juos grazint i ritma kad kartu valgytu ir miegotu nes tada ir pamiegu daugiau ir diena laisvo laiko kazhka nuveikt atsiranda
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai