Sandriuke parašė:
gerai, pasistengiukazkaip atrodo taip mandagiau "jus" kai realiai nepazisti zmogaus
![]()
man geriau,kai kreipesi tu
Sandriuke parašė:
gerai, pasistengiukazkaip atrodo taip mandagiau "jus" kai realiai nepazisti zmogaus
![]()
man geriau,kai kreipesi tu
Sveikos,mamytes. Simta metu cia nerasiau, bet paskaitydavau
kazkaip vakarais po darbo esu nuslobusi,miegelio norisi
o siandien jau jauciu, kad persalus..gerklyte, galva skauda. As taip nenoriu sirgti! o siaip dziaugiuos pilveliu, i baseino manksteles vaikstome antra savaite o vakarais bandau pagauti judesiukus / virpesiukus
tuoj ir vel gulsiu ir snekinsiu pilvuka
trecias echo bus po keliu savaiciu, tai laukiu kada pamatysiu savo dziaugsmeli
biruute parašė:
man geriau,kai kreipesi tu![]()
sutariam
liutuke12 parašė:
Sveikos,mamytes. Simta metu cia nerasiau, bet paskaitydavaukazkaip vakarais po darbo esu nuslobusi,miegelio norisi
o siandien jau jauciu, kad persalus..gerklyte, galva skauda. As taip nenoriu sirgti! o siaip dziaugiuos pilveliu, i baseino manksteles vaikstome antra savaite o vakarais bandau pagauti judesiukus / virpesiukus
tuoj ir vel gulsiu ir snekinsiu pilvuka
trecias echo bus po keliu savaiciu, tai laukiu kada pamatysiu savo dziaugsmeli
![]()
ziurek gydykis, neisisirk
daug arbateles, gulek, ilsekis, gydykis.. zinau kaip sunku sirgti, tuo labiau kai vaistu jokiu gerti negali
Sandriuke parašė:
ziurek gydykis, neisisirkdaug arbateles, gulek, ilsekis, gydykis.. zinau kaip sunku sirgti, tuo labiau kai vaistu jokiu gerti negali
Tai va, sunkoka..ryt labai reik i darba..bet nieki, diena trumpesne, gal nenuvargsiu. Geriau arbata liepu su medum. Daugiau nieko ir nedarau kol kas. Gal ryt reiks kokiais garais pakvepuoti.
liutuke12 parašė:
Tai va, sunkoka..ryt labai reik i darba..bet nieki, diena trumpesne, gal nenuvargsiu. Geriau arbata liepu su medum. Daugiau nieko ir nedarau kol kas. Gal ryt reiks kokiais garais pakvepuoti.
Sveik
renatute parašė:
Sveik![]()
Acium
Mes su pilvuku linkim visom mamytem but stipriom ir nepersalti, nes orai labai permainingi
As persivalgiau, tai dabar tokia apsunkus jauciuosi...as cia jauciu pati paskutine is jusu visu pgimdysiu.pagal mano gine kovo 25d.pagal privcia(kai tikrino vaginaliniu budu nustatnt nestuma sako mazdaug 4sav)tai balandzio 2d.skortumas dvi sav.bet ji tada nemtavo tik ikoso ir paziurejo.o mano gine matavo, tai pagal matavimus ir nustate laika(dare eko ji du kartus or abu atitiko laika).
Mano mmmm nereaguliarios kas 36- 48 d,taigi ir agal mmm nustatyti sunku.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai