kojinyte26 parašė:
O ka valgot kitaip nei anksciau su sūnumis?
anksciau visalaik su mensa gyvendavau visus abu nestumus o dabar net i ta puse paziuret nenoriu . dabar valgau tik vaisius ir darzoves
kojinyte26 parašė:
O ka valgot kitaip nei anksciau su sūnumis?
anksciau visalaik su mensa gyvendavau visus abu nestumus o dabar net i ta puse paziuret nenoriu . dabar valgau tik vaisius ir darzoves
SanDra721 parašė:
O mane visa diena snd taip pykina siaubas;) viriau sriubyte,tai kepinau morkas,zinok negalėjau stovet prie keptuves.. Galvojau vesmsiu ir visa diena taip skrandis kaip sustojes
kojinyte26 parašė:
O mane visa diena snd taip pykina siaubas;) viriau sriubyte,tai kepinau morkas,zinok negalėjau stovet prie keptuves.. Galvojau vesmsiu ir visa diena taip skrandis k…
MAN TAIP IKI PIETU BUVO O PASKUI NUTARIAU IS PAGRINDU SUSITVARKYTI NAMUS ATSISTOJAU VISAI BE JEGU NA IR PO BISKIUKA SUSITVARKIAU TADA NUEJAU PO DUSU IR VUOLIA KAIP NAUJAS ZMOGUS
eziukas33 parašė:
Reikia migdyti iskart jo lovyteje. Jus as taip suprantu migdote savo lovoje ir veliau pernesat? Mano dukra pradzioje protestavo, atsistojusi pirstu rode i musu lova…
Vaikas nuo gimimo miegojo savo lovytėj. Problemu nebuvo. Kal keliskart buvo miegojes su mumis kartu, bet tik tiek. O dabar jau nebeimanoma darosi. Turim meigo drauha- pliusini suniuka. Myli ji vaikas begalo. Bet i lova su asarom ir isterija...! Atrodo,kad as ji kasnakt velniam atiduodu! Net gaila, kartais pati sėdziu salia ir verkiu,nes jau nebeimanoma. Jei nebunu prie lovytės jis atbėga klykdamas pas mus i lova, prisispaudzia, apsikabina ir aprimsta kazkiek.. Per 5min gali jau saldziausiai miegot. Atrodo kad kazko bijotu, as nebesuprantu.. Negi geriau migdyt ji savo lovoj o po to ikelt i lovyte?? Bet kaip sakiau, norim mėnesio gale perkraustyt ji i kita kambari... Ruosiamės dar vienam leliukui.. Ka tokiu ataveju daryt? Palikt ji viena kambary ir taikyt Ferberio metoda?? Ar kankintis visiem toliau? Jau nebegaliu. Keikvienas vakaras kancia.
O gal koky nauja zaisla nupirkit, kuris jam labai patiktu ir jis lauktu susitikimo su juo? Gal toky kuris grotu? Kaip pvz sapniuka meskuty galit paziuret... Jis ir sviecia ir ramias daineles dainuoja. Mes kai savosios laukem tai irgi perkraustem i kita kambary... Guledavau kartu kol uzmikdavo is pradziu, po to jau palikdavau viena nes sakydavau kad einu pas sese o jam sese sventas reikalas
ir taip iprato uzmikt vienas su meskuciu. Ferberio metodui manau jus jau per dideli...
dowilux parašė:
Tiesiog nieko nelauke kelkite i kita kambary, gal jam ten labiau patiks![]()
Mes perkėlėm į jo kambarį prieš gimstant broliui, kartu pagulėdavom kol užmigdavo, bet po poros valandų pas mus atbėgdavo. Atsibodo lakstyt ir nusprendėm kartu miegot. Jam matyt pavydas, kad brolis pas mus kambaryje miega, o jam negalima. Tai rudenį abu iškelt planuojam į jų kambarį. Gal netyčia išeis ir ankščiau įpratint vyresnėlį, bet abejoju kažkodėl. Neseniai išmoko pats pietų užmigt, bet ir tai kartais piktas ir verkia, tai reik su juo pagulėt kol užmiega.
pukismyliloki parašė:
Vaikas nuo gimimo miegojo savo lovytėj. Problemu nebuvo. Kal keliskart buvo miegojes su mumis kartu, bet tik tiek. O dabar jau nebeimanoma darosi. Turim meigo drauh…
Ferberio metodas neteigia, kad uždarykit vaiką kambaryje ir leiskit išsiverkt. Šiuo atveju pats Ferberis nerekomenduoja vaiko pratint miegot vieno atskirai jei jis tam nėra pasiruošęs. O iš vaiko elgesio galima spręsti, kad nepasiruošęs.
Kodėl vaikas verkia? Ožiuojasi ar bijo?
Gukit su vaiku į jo lovą kol užmigs. Kad jaustųsi saugus. Ir jokiu būdu neverkit. Arba ieškokit kitų būdų. Gal jos neišvargęs būna ir dar nenori miegot
Tėvų meilė parašė:
Pabrėziu- nuo gimimo miegojo savo lovytėj,problemu nebuvo. Dabar atsirado... Vaikas pavarges buna-pas mus gali per 2min uzmigt,savo lovoj klykia valanda.. Kaip nepratint vieno miegot,jei visad miegojo... Nu nesupantu as
as ne is yu kurios su vaiku miegant issimiega. Man nepatogu,mane erzina, man reik vyra apkabint ir t.t.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai