linetux956 parašė:
Na as manau kad geriausia yra nusiteikti gerai, tada bus ramiau, kaip kad sako jai nezinai tai ir sirdies neskauda![]()
as ir optimiste
tikiuosi pagimdysiu greit ir greit vaziuosiu namo
linetux956 parašė:
Na as manau kad geriausia yra nusiteikti gerai, tada bus ramiau, kaip kad sako jai nezinai tai ir sirdies neskauda![]()
as ir optimiste
tikiuosi pagimdysiu greit ir greit vaziuosiu namo
As gimdziau laaaabbbaaaiii ilgai,para laiko,buvo momentu kai praradinejau nuo skausmo samone,vemiau ir pan.bet isstumiau per du stumimus,tiksliau mazoji pati issove kaip kulka(ilgai truko butent tie saremiai,nes kaklelis letai verinejosi).i ligonine nuvaziavau tik su 1cm atsidarymu,o aparatas fiksavo jau 93balus skausmo ir kaip tai baisiai beskambetu,bet po tokio gimdymo po 12val.jau buvau namie,kepiau vista ir pyraga,nes vyras po parvezimo is ligonines iskart isleke i oro uosta pasitikt atskrendancios mano mamos
skausmui malsint uzteko ibuprofeno,i wc be skausmu ejau ir jauciaus BEVEIK kaip negimdzius
moralas tame,kad net ir po sunkaus gimdymo gali moteris jaustis visai gerai ir greit pabegt namo,reikia tik nusiteikimo
kapriskaa parašė:
Sveikos mamytėskaip jusu pilveliai laikosi?
![]()
![]()
maniskis juda, kruta - auga
o kaip jusu mazulis?
ar labai neramios naktys?
patilaimingiausia parašė:
Sveika, mes tuo pačiu metu turėtumėm susilaukti vaikelių, pagal prognozes ir Klaipėdoj abi, gal susitiksim? ;)
Gal ir susitiksim
juk negali zinot kada tie mazieji islys o kaip tu jautiesi nes man atrodo kad laikas jau sustojo
Labas mamytes, daug pridiskutavote per ilgaji savaitgali, tai kol perskaiciau pusdienis truko
Savaitgalis mano buvo toks aktyvus, kad stebiuosi kaip ne taip daug likus iki gimdymo dar taip imanoma. pasipasakosiu
Penktadieni kulturos naktyse gal 10km pasivaiksciodami nupedinom, sestadieni visa diena sode praleidom vakare i kina, sekmadieni gaminau vedarus, o vakare turejom sveciu, pirmadieni pastatem lovele, nupirkom vezima (paskutinis daiktas kurio truko), vakare i Kernave isvaziavom Joniniu svest. Tai vienas is draugu sako, "nu ji tuoj pagimdys"
Bet va viskas gerai, mazylis dar pilvelyje, jegu pilna. Kartais atrodo kad gimdimas ne artyn, o tolyn
Kalbejot apie pientrauki, tai man avento atidave krikstamote, bet jei nebutu atidavus, tai nepirkciau iki gimimo, ziureciau po to ar prireiks, ju visur pilna galima greit nupirkt
Kas del meslungio tai nesiskundziu, bet ilgai profilaktiskai geriau magnesium diasporali, tik dabar gal pora savaiciu jau nebegeriu
O del baimiu, tai gimdyt kazkaip nebijau, bijau gryzimo namo, bijau kad nemokesiu susitvarkyt su lelium, neatpazinsiu kad jam kas negerai, ar kad valgyt nores. Bet po to save guodziu, kad alkoholikiu vaikai puikiai uzauga, uzaugs ir mano
Na va dar ir lovele pasirodau, pataliukus veliau atgal i komoda sudejau, nenoriu kad sudulketu

Egluttee26 parašė:
Labas mamytes, daug pridiskutavote per ilgaji savaitgali, tai kol perskaiciau pusdienis truko![]()
Lovyte - labai super
kas liecia vaiksciojima, tai as irgi megstu pasivaikscioti, negasdina dideli atstumai, tai manau gerai, raumenukai prasimankstina, svarbu pati gerai jautiesi!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai