kakava2 parašė:
kaip del lauko ar vedat jeigu nedidele temperatura ? gydytoja sake mums namie pasedet![]()
Su temperatura nepatartina eit i kiema.
kakava2 parašė:
kaip del lauko ar vedat jeigu nedidele temperatura ? gydytoja sake mums namie pasedet![]()
Su temperatura nepatartina eit i kiema.
pasakykit kas cia per dalykas: nupirkau maximoj svogunu, nes naminiai baigesi, idejau i puoda virti vistos krutineles gabaliuka ir puse nedidelio svoguno. Vanduo nusidaze ryskiai geltona spalva, svogunas pasidare ryskiai geltonas?? kas cia per magija? viska ispyliau, nes ruosiau vaikui
Aria parašė:
pasakykit kas cia per dalykas: nupirkau maximoj svogunu, nes naminiai baigesi, idejau i puoda virti vistos krutineles gabaliuka ir puse nedidelio svoguno. Vanduo nu…
Gal tamsta kokių galių įgavai
o iš rimto tai taip neturėtų būti, greičiaisiai kad ko privaryti, nes dabar jie pūva labai.
AuReLiJa J parašė:
Ar visos esate sirgę vėjaraupiais?![]()
Aš nesirgus truputy baiminuosi sako suaugę sunkiau perserga![]()
as nesirgusi.
kabinetuke parašė:
Taip ir yra, vyro brolis būdamas 25 metu užsikrėtė nuo dukros, tai labai sunkiai sirgo, nes vaidenosi nuo temperatūros, o draugės dukra 16 metų, tai kokius 3 n…
Skiepų nuo vėjaraupių?
Na jus čia mane prigazdinot dar
dolla_ parašė:
as nesirgusi.
Ačiū D ne aš viena
AuReLiJa J parašė:
Skiepų nuo vėjaraupių?![]()
Na jus čia mane prigazdinot dar![]()
![]()
mano bendradarbe nors buvo sirgusi, bet uzsikrete nuo vaiku. labai sunkiai sirgo, as ir baiminuosi. galvoju, gal reik pasiskiepyti..
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai