kakava2 parašė:
ei ir as nesirgus vejaraupiais kur skiepus daro kokia kaina
Aš net nežinau ar yra, bet kaip ir girdėjusi kad tokie yra.
kakava2 parašė:
ei ir as nesirgus vejaraupiais kur skiepus daro kokia kaina
Aš net nežinau ar yra, bet kaip ir girdėjusi kad tokie yra.
dolla_ parašė:
mano bendradarbe nors buvo sirgusi, bet uzsikrete nuo vaiku. labai sunkiai sirgo, as ir baiminuosi. galvoju, gal reik pasiskiepyti..
Reiks pasidomėti dėl skiepu
bet kaip antra karta galima uzsikresti
AuReLiJa J parašė:
Reiks pasidomėti dėl skiepubet kaip antra karta galima uzsikresti
![]()
Aš irgi galvojau kad persergama tik vieną kartą, bet girdžiu jau iš trečio žmogaus, kad pasitaiko, bet labai retai.
AuReLiJa J parašė:
![]()
pasirodo galima.
kabinetuke parašė:
Dar aš negavau, o mama mano gavo.
Ne.
Sveikos mamos,
Užmaunamas sauskelnes jau porą mėnesių naudojame, kai pasidarė nebeįmanoma paprastų uždėti. Makalas visiškas mano vaikas.
Mp mėgaujasi 3-4k. dieną, naktį jau apie mėnesį laiko nemaitinu. Apetitas, tikrai, geras, jau ir režimas yra. Pagaliau mėsą įsivedėme.
Prieš porą dienų pradėjome projektą "naktipuodis", kolkas nebaisiai sužavėtas. Pasodinu po miegelio ir kai ilgiau nieko nedaręs.
Kolkas dar nestovi pasileidęs, nors vis pabando. Su stumduku, ar kitkuo, ką galima pastumti eina.
Su dantimis kolkas ramu, kaip buvo aštuoni, taip ir likę iltys dygsta, bet etapais su pertraukomis.
AuReLiJa J parašė:
![]()
Pakartotinai suserga tik 3-4%, tad nedaug. Skiepas, kiek pamenu, veikia 10m. Tad mano manymu, skiepijimas aktualus jau žengiant į paauglystę ir vėliau. Visgi mažesni vaikai lenviau(dažniausiai) perserga.
viva parašė:
Pakartotinai suserga tik 3-4%, tad nedaug. Skiepas, kiek pamenu, veikia 10m. Tad mano manymu, skiepijimas aktualus jau žengiant į paauglystę ir vėliau. Visgi mažesn…
Tai skiepas butu skirtas man
Pampersa ir man sunku uždėti jau nes eina kėlėsi lipa,todel galvoju apie užmaunamas
Kaip nakcei pripratot be mp?
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai